Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Son dönemin yükselen yıldızları Miray Daner ve Hayal Köseoğlu’ndan dekolte şıklığı!

Son dönemin yükselen yıldızları Miray Daner ve Hayal Köseoğlu’ndan dekolte şıklığı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılı geride kalıp, 2021 yılına girdiğimiz dün akşamki yılbaşı paylaşımları sosyal medyada büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncular farklı pozlarıyla adeta yeni yılı büyüleyici pozlarla karşıladı. İşte bu isimler arasında Miray Daner ile Hayal Köseoğlu da instagram hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla hem yeni yıl mesajı verdi hem de hayranlarını adeta büyüledi.

En son Saygı isimli diziyle BluTV’de izlediğimiz Miray Daner, bambaşka bir imaj ile yeni yılı karşıladı. Beyazlar içindeki oyuncu, göğüs dekoltesi ve yoğun makyajı ile dikkat çekti. Hayranlarının iltifatlara boğduğu Miray Daner, “Sağlıkla, umutla gel 2021!Herkese mutlu yıllar dilerim” diyerek yeni yıl mesajı verdi. Hayranları ünlü oyuncunun güzelliği üzerine birçok yorum yaptı.

Son dönemin yükselen yıldızları Miray Daner ve Hayal Köseoğlu'ndan dekolte şıklığı! 8

Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Hem ekranda ışıltısını sergileyen hem de sosyal medyada her gün yeni hayranlar kazanan Köseoğlu, paylaşımları ile de dikkatleri çekiyor.

Yılbaşı için özel olarak hazırlanan ve siyahlar içinde dekolteli fotoğrafı ile de hayranlarını mest eden Hayal Köseoğlu, yeni yıl dileklerini de şöyle sıraladı: “2021’den eser miktarda dileğim var. Sağlık, huzur, başarı, eğlence, çok para ve kilo almamak. Teşekkürler 2020. Hepimize çok şey öğrettin. Şimdi çekilebilirsin.”

Son dönemin yükselen yıldızları Miray Daner ve Hayal Köseoğlu'ndan dekolte şıklığı! 9