Ana sayfa Sosyal Medya Sen Çal Kapımı’nın starları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, yılbaşı gecesine damga vurdu!

Sen Çal Kapımı’nın starları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, yılbaşı gecesine damga vurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – 2020 yılında en çok konuşulan dizi çifti olmayı başaran Hande Erçel ile Kerem Bürsin ikilisi, tv8 ekranında dün akşam yayınlanan O Ses Türkiye Yılbaşı özel programında da izleyenleri adeta mest etti. İkili birlikte şarkı söyledi ve enerjileriyle, uyumlarıyla herkese ne kadar iyi bir ikili olduklarını bir kez daha gösterdi.

Hande Erçel, dekolteli kıyafeti ile göz kamaştıran bir ışıltı saçtı…Kerem Bürsin ise takım elbisesi ile hiç de ciddi değil, aksine çok eğlenceli ve sempatikti. En iyi dizi çifti olmayı hak ettiklerini dün akşam bir kez daha gösteren ikilinin her hali hayranlarını mest etti. Sosyal medyada da ikili ile ilgili binlerce mesaj paylaşıldı.

“Geceye damgasını vuran ikili” yorumları birçok kişi tarafından sosyal medya platformlarında yazıldı. Hande Erçel, göğüs dekoltesini cesurca sergilemekten geri durmadı. Erçel, bu fotoğrafı instagram hesabından yeni yıl sürprizi etiketiyle yayınladı ve 2 milyona yakın beğeni alarak bir rekora da imzasını attı.

Sen Çal Kapımı'nın starları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, yılbaşı gecesine damga vurdu! 26

Aynı fotoğrafı Kerem Bürsin de instagram hesabından yayınladı ve 1.4 milyona yakın beğeni geldi. Bürsin, “Yeni yıl öncesi bazı sürprizler” notu ile paylaştı ve Hande Erçel, “Bunu ben paylaşacaktım” diyerek yanıt da yazdı.

2 Ocak Cumartesi akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan Sen Çal Kapımı dizisinin düşük seyreden reytinglerine yılbaşı programının bir katkısı olacak mı, izleyiciler yeniden ekran başına geçecek mi bu da merak ediliyor.

Sen Çal Kapımı'nın starları Hande Erçel ve Kerem Bürsin, yılbaşı gecesine damga vurdu! 27

İki ünlü oyuncunun yüksek enerjisini ortaya koyduğu anlar, sosyal medyada da binlerce mesaj oldu ve ikili Türkiye gündeminde yerini aldı. Program sırasında birçok fotoğraf da sosyal medyada yerini aldı ve ikilinin enerjisini anlatmaya bu fotoğraflar bile yeterli geldi.