Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Annenin Günahı dizisinin afişi yayınlandı!

Bir Annenin Günahı dizisinin afişi yayınlandı!

tarafından ker_def

Yeni dizi Bir Annenin Günahı’nın afişi izleyicilerin beğenisine sunuldu. Kanal D’nin yapımını Limon Yapım, yapımcılığını Hayri Aslan’ın üstlendiği, dram türündeki dizisi “Bir Annenin Günahı” çok yakında izleyicisi ile buluşacak.

Yayınlanan tanıtımları ile izleyicinin daha şimdiden dikkatini çeken dizinin afişi de yayınlandı. Başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Mert Yazıcıoğlu, Emre Kınay, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaştığı yeni dizisi Bir Annenin Günahı’nın afişi de çok beğenildi.

Yönetmenliğini Filiz Gülmez Pakman’ın yaptığı, senaryosunu Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı “Bir Annenin Günahı” yakında Kanal D’de yayınlanacak. Dizinin fragmanları paylaşılıyor, ancak günü henüz belirlenmedi. Hangi gün ekranlarda olacağı çok önemli bir detay.

Bir Annenin Günahı dizisinin afişi yayınlandı! 7

Oğlunun hayatını kurtarmak için bir adamı öldürmek durumunda kalan kadının acınası hikayesi… Özge Özberk ve Musa Uzunlar başrolde… Mert Yazıcıoğlu da dizide ahlak ve adaletin sesi olacak.

Diziden ilginç detaylar var…

– Konu: Suç ve fail! Bir kadın, bir suç işler, birini öldürür! Sizce kadın olması suçun tanımını değiştirir mi?

– Kadının anne olup olmamasına göre değişir hocam! Ayrıca sosyolojik şartlar verilecek olan kararı etkiler; yani, etkilemeli! Suçu yaratan toplumsal sebepleri göz ardı edersek, bu sadece üstünlerin hukuku olur! Yani yasal mıdır? Evet! Adil midir? Tartışılır!