Ana sayfa Sosyal Medya Bir Başkadır’dan sonra Öykü Karayel yeni rolüne çok yakışmış!

Bir Başkadır’dan sonra Öykü Karayel yeni rolüne çok yakışmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com – Detay – Ünlü oyuncu Öykü Karayel, Netflix’te yayınlanan Bir Başkadır isimli dizide canlandırdığı Meryem karakteri ile herkesin hafızasında yer alıyor. Meryem karakteri, temizlik işleri yaparak geçimini sürdürmeye çalışan, çocukları ve eşi ile zorlu bir yaşamın sahibi olan genç bir kadındı. Psikolojik sorunları olan Meryem ile çok başarılı bir oyunculuk sergileyen Öykü Karayel, milyonlarca kişiyi etkiledi.

Bir Başkadır’dan sonra Meryem karakterine yakın bir karakter gibi görünen Asiye olarak Kaderimin Oyunu dizisinde izleyeceğimiz Öykü Karayel, rolüne çok yakıştırıldı. Kaderimin Oyunu dizisi yakında Star TV ekranında izleyicilerle buluşacak. Henüz yayın tarihi duyurulmayan dizinin fragmanı paylaşıldı.

İlk fragmana büyük bir ilgi vardı ve Meryem karakterinden sonra Asiye rolünün benzerliği izleyenlerin hemen dikkatini çekti. Öykü Karayel de Bir Başkadır dizisiyle ortaya koyduğu etkileyici kadın hikayesini şimdi de yeni rolüyle farklı bir noktaya taşıyacak.

Bir Başkadır'dan sonra Öykü Karayel yeni rolüne çok yakışmış! 8

Öykü Karayel’in bu tür dram rollerinde ne kadar başarılı olduğunu kısa fragmandaki görüntülerden bile anlamak mümkün. Ünlü oyuncu 2019 yılındaki Muhteşem İkili isimli diziden sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yaptı.

Cemal ve Asiye’nin hikayesi Kaderimin Oyunu dizisini izleyecekleri fazlasıyla etkileyecek. Peki nasıl bir hikaye bulacaksınız? İşte detaylar

Üvey annesi tarafından büyütülen Asiye, zorlu geçen çocukluk döneminden sonra 17 yaşına gelince evden kaçma kararı alır. Cemal ile tanışan Asiye, onunla evlenir. Çiftin Nergis ve Umut isimi iki çocuğu dünyaya gelir ama geçim sıkıntısı yaşanır ve bu evliliğe gölge düşer…

Bir Başkadır'dan sonra Öykü Karayel yeni rolüne çok yakışmış! 9

Cemal hem eşini hem de iki çocuğunu daha iyi bir yaşam için bırakıp gider. Helin isimli varlıklı kadın Cemal’in aklını çeler ve onu ailesinden koparınca da Asiye, iki çocuğu ile yaşam mücadelesine başlar.

Asiye, bu yaşam mücadelesi sırasında Mahir ile karşılaşır ve tüm kaderi bir anda değişir.