Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü’nün Hercai’deki Miran’dan çıkması zor olacak!

Akın Akınözü’nün Hercai’deki Miran’dan çıkması zor olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hercai dizisinde canlandırdığı Miran karakteri ile akıllara yazılan Akın Akınözü’nün bu durumdan kurtulması o kadar kolay olmayacak.

Ünlü oyuncu, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın da başrolünde yer aldığı Kaderimin Oyunu isimli diziyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Amasya’da çekilen görüntülerin yer aldığı dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Büyük bir dram hikayesi geliyor. Akın Akınözü ile Öykü Karayel ikilisinin başarılı partnerliği ilk dikkat çeken nokta oldu. Birbirlerine yakıştırılan ikili yürekleri yakacak bir hikaye ile gelecek.

Fragmanı izleyenlerin yaptıkları bazı yorumlar Akın Akınözü’nü rahatsız edebilir. Dizi hayranları genç oyuncunun hayal Miran karakterini üzerinden atamadığı görüşünü yansıtıyor.

Akın Akınözü'nün Hercai'deki Miran'dan çıkması zor olacak! 7

“Akın tahmini ne zaman Miran’dan çıkacaksın?” diye yorumlarda bulunan izleyiciler, genç oyuncunun eski rolünün etkisinde kaldığını ve yeni dizide de Miran karakteri gibi gözüktüğünü belirten yorumlar yaptı.

Oyuncunun birçok hayranı benzer bir görüş ortaya koyarken, heyecanla yeni diziyi bekleyenlerin de bir hayli fazla olduğu gözüküyor.

Star TV’de ne zaman yayınlanacağı henüz belli olmayan dizi bir dram hikayesi olarak öne çıkıyor. Başrol oyuncuları büyük ilgi çekti.