Ana sayfa Sinema Bir Başkadır’ın Peri’si Defne Kayalar’ın yeni projesi belli oldu!

Bir Başkadır’ın Peri’si Defne Kayalar’ın yeni projesi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Netflix’te yayınlandığı dönem büyük olay yaratan Bir Başkadır dizisinde Peri karakterini canlandıran Defne Kayalar yeni projesini belirledi. Deneyimli oyuncu bağımsız bir film olan Aniden’de rol alacak.

Dizi dünyasına yapımcı olarak başlayan Kayalar, 2003 yılında Uğur Yücel birlikte Alacakaranlık, 2004 yılında da Yazı Tura filminin yapımcılığını üstlendi. Ardından oyunculuğa başlayan Kayalar Keskin Bıçak dizisiyle ilk deneyimini gerçekleştirdi. 20 Dakika ve Medcezir dizilerinin ardından Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Nesrin karakterini canlandırdı.

Bir Başkadır'ın Peri'si Defne Kayalar'ın yeni projesi belli oldu! 7

Defne Kayalar en büyük çıkışını 2020 yılında yayınlanan Bir Başkadır adlı dizide gerçekleştirdi. Netflix’te yayınlanan ve başrollerinde Öykü Karayel, Tülin Özen, Funda Eryiğit gibi isimlerin bulunduğu dizide Kayalar, psikolog Peri karakterini canlandırdı.

Defne Kayalar, büyük bir başarı yakalayan Bir Başkadır’ın ardından BluTV için çekilen Saklı ve Netflix dizisi Kuş Uçuşu’nda rol aldı. Yetenekli oyuncu bir sonraki projesini ise bir filmden yana kullandı.

Melisa Özer’in yönetmenliğini üstlendiği bağımsız film Aniden, Kayalar’ın beşinci sinema filmi olacak. Defne Kayalar filmde başrolleri Dilan Çiçek Deniz ve Öner Erkan’la paylaşacak.

Filmin çekimlerine önümüzdeki hafta başlanacağı öğrenildi.