Ana sayfa Sosyal Medya Defne Kayalar yıllar sonra televizyon dizilerine bomba gibi bir dönüş yapacak!

Defne Kayalar yıllar sonra televizyon dizilerine bomba gibi bir dönüş yapacak!

tarafından ker_def

Defne Kayalar, uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapıyor. 3. sezonu devam eden ve çok da başarılı bir hikaye ortaya koymaya devam eden Yargı dizisinde artık Defne Kayalar dönemi başlıyor.

Kanal D’nin, Uluslararası Emmy Ödüllü dizisi Yargı’nın oyuncu kadrosu büyümeye devam ediyor. Dizinin bu hafta ekrana gelecek yeni bölümüne ödüllü oyuncu Defne Kayalar dahil oluyor. Kayalar, adliyeye yeni gelen ‘İclal Savcı’ olarak izleyici karşısına çıkacak.

Son dönemde dijital dizi projelerinde izlediğimiz oyuncu; Kuş Uçuşu, Arayış, Bir Başkadır ve Saklı isimli yapımlarda yeteneklerini sergilemişti. Defne Kayalar, televizyon ekranında ise Medcezir dizisindeki Sedef karakteri ile dikkat çekmişti. Oyuncu uzun bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yaparak hayranlarını memnun edecek.

Geçtiğimiz aylarda Ankara Film Festivali’nde ‘Aniden’ filmindeki performansıyla ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü kazanan başarılı oyuncunun performansı heyecanla bekleniyor.

Her bölümü heyecanla beklenen Yargı dizisinde ‘İclal Savcı’ karakterine hayat verecek olan oyuncu, hikayede önemli bir değişim yaşanmasını da sağlayacak.

Ilgaz ile eskiden tanışan İclal Savcı’nın nasıl bir hikaye ile diziye dahil olacağı sorusu bu pazar yayınlanacak yeni bölümde cevap bulacak.

Ay Yapım imzalı Yargı dizisi yeni bölümüyle pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.