Ana sayfa Sosyal Medya ‘Çukur’un ‘Sena’sı Dilan Çiçek Deniz pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

‘Çukur’un ‘Sena’sı Dilan Çiçek Deniz pozlarıyla sosyal medyayı salladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılından beri ekranlarda yer alıyor. ‘Çukur’ dizisinde canlandırdığı ‘Sena’ karakteri ile öne çıkan oyuncu, ‘Alev Alev’ dizisinde de ‘Rüya’ olarak hayranlarının beğenisini kazandı.

Geçtiğimiz günlerde Taşkent Film Festivali’nde basına verdiği röportajdaki yetersiz İngilizcesi ile gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz bu defa da instagram hesabından paylaştığı iddialı pozlarıyla gündem oldu.

Instagram’da 4.6 milyon takipçisi bulunan oyuncu derin yırtmaçlı elbisesi ile koltukta ve ayna karşısında verdiği pozlarıyla, takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

'Çukur'un 'Sena'sı Dilan Çiçek Deniz pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 8

Öte yandan, en son rol aldığı ‘Yarına Tek Bilet’ isimli sinema filmi ile beğeni toplayan Dilan Çiçek Deniz yeni bir sinema filmi için sete girmeye hazırlanıyor. Oyuncu ‘Aniden’ isimli filmde baş rolde yer alacak. Bağımsız bir film olarak öne çıkan ‘Aniden’ filminin yönetmenliğini Melisa Özer yapıyor.

Defne Kayalar ve Öner Erkan ile kamera karşısına geçecek olan Dilan Çiçek Deniz filmde ‘Şebnem’ karakterine hayat verecek. Güzel oyuncunun yeni rolünün de merakla beklendiği filmin çekimleri yakında başlayacak.

'Çukur'un 'Sena'sı Dilan Çiçek Deniz pozlarıyla sosyal medyayı salladı! 9