Ana sayfa Sosyal Medya Bir Gece Masalı dizisi sosyal medyadan büyük destek görüyor!

Bir Gece Masalı dizisi sosyal medyadan büyük destek görüyor!

tarafından ker_def

Yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün üstlendiği yapımına ise NGM’nin imza attığı atv’nin yayınlandığı ilk günden itibaren milyonları ekran başına toplayan yeni dizisi Bir Gece Masalı youtube’da da rekor kırıyor.

Yayına girdiği 3 Eylül’den itibaren haftalık reyting listesinde Tüm kişilerde’de yeni sezonun en çok izlenen dizisi Bir Gece Masalı’nın geçtiğimiz pazartesi akşamı yayınlanan 4. Bölümü bir günde yaklaşık 5 Milyon izlendi.

Sosyal medyada da yüksek paylaşım rakamları ile trendlere giren dizi heyecan dolu gelişmeleri ile nefesleri kesti.

Dizi ile ilgili gelişmeler X platformunda da çok yoğun bir şekilde paylaşıma neden oluyor. Hayranlar güzel yorumlarda bulunurken, özellikle de yurt dışında Bir Gece Masalı dizisine olan ilginin giderek arttığı gözlemleniyor.

Ayrıca Instagram üzerinde de dizi ile ilgili sayfalar açılıyor ve dünyanın farklı yerlerinden farklı kültürlerdeki insanlar fan sayfalarında yorumları ile bir araya geliyor.

Burak Deniz, Su Burcu Yazgı Coşkun, Gürkan Uygun, Mesut Akusta, Rüçhan Çalışkur, Kenan Bal, Yıldız Kültür, Özlem Türkad, Eren Vurdem, İrem Altuğ, Kerem Aslanoğlu, Emel Çölgeçen, Ecem Çalhan, Nazan Diper, gibi çok başarılı isimleri kadrosunda buluşturan Bir Gece Masalı, sürpriz gelişmelerle her salı akşamı atv’de.