Ana sayfa Sosyal Medya Bir rol düşünün ki, bir oyuncuyu değiştirsin! İşte Başak Gümülcinelioğlu tam da bu sürecin başında!

Bir rol düşünün ki, bir oyuncuyu değiştirsin! İşte Başak Gümülcinelioğlu tam da bu sürecin başında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Her oyuncu için aksiyon dizilerinin farkı diğerlerine göre fazladır ve şimdi bu süreci Başak Gümülcinelioğlu da yaşamaya başladı. Show TV ekranında 12 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan Sipahi dizisinin kadın başrollerinden birisi de Başak Gümülcinelioğlu oldu.

İstihbarat servislerinin çalışma yöntemleri, kahraman istihbaratçılar ve ülkenin içinde bulunduğu büyük dış tehditler gibi konular her zaman ilgi çekmiştir. İşte Sipahi de bu temel üzerinden hareket eden bir dizi olarak öne çıkıyor. Kaan Yıldırım ile Özge Gürel ikilisinin başrolünde yer aldığı dizide, Ezgi karakterinde ise Başak Gümülcinelioğlu’nu izleyeceksiniz.

Daha önce dram ve romantik komedi dizilerinde gördüğümüz oyuncu, bu sefer aksiyon sahnelerinde zorlanacağı ve yepyeni bir imaj ile hayranlarının karşısında olacağı bir sürecin içinde bulunuyor.

Başak Gümülcinelioğlu artık silah kullanan, dövüş sanatlarında usta ve ölüm ile burun buruna yaşayan bir ajan rolüyle hayranlarını çok şaşırtacak.

Bir rol düşünün ki, bir oyuncuyu değiştirsin! İşte Başak Gümülcinelioğlu tam da bu sürecin başında! 7

Milli İstihbarat Teşkilatı çalışanı olan Ezgi karakterine oyuncunun kariyer yolculuğundaki en özel anları yaşayacağını ve hayranlarına da farklı bir süreç yaşatacağını söyleyebiliriz .

Ailesini Bosna Hersek savaşında kaybeden Ezgi, Milli İstihbarat Teşkilatı’nın gözde çalışanları arasında yer alıyor. Dizide çok iyi dövüşen ve duygusal zayıflığa yer vermeyen Ezgi, zorlu görevlerin üstesinden gelmesiyle dikkatleri çekecek.

Gümülcinelioğlu rol aldığı bu karakter için ağırlıklı olarak dövüş eğitiminin yanı sıra silah ve atış dersleri aldı. Bakalım bu rollerin de etkisiyle ünlü oyuncu, Sipahi dizisinde omuzlarına yüklenen büyük sorumluluğun hakkı olan etkileyici performanslar sergileyebilecek mi?