Ana sayfa Dizi Haberleri Bir ünlü çift, iki dizi! Bir yanda patlama yapan Yalı Çapkını, diğer tarafta hayal kırıklığı olan Darmaduman!

Bir ünlü çift, iki dizi! Bir yanda patlama yapan Yalı Çapkını, diğer tarafta hayal kırıklığı olan Darmaduman!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü çift Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu, kariyerlerinin yoğun dönemlerinden birisini yaşıyor. İki sevgili yeni dizi projeleri nedeniyle görüşme konusunda sıkıntılar yaşasa da normal hayat akışı içinde yollarına devam ediyorlar.

Mert Yazıcıoğlu, Fox TV ekranında cumartesi akşamları yayınlanan Darmaduman dizisiyle yeniden hayranlarının karşısına çıktı. Dizinin düşük gelen reytingleri nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşanıyor ama oyuncuya göre her şey hayatın akışı içinde ilerliyor.

Yalı Çapkını dizisinde büyük patlama yapan Afra Saraçoğlu’nu bir kaç kez sete giderek ziyaret ettiğini söyleyen Yazıcıoğlu, diziyi kendisinin de takip ettiğini söyledi. Popülerliğin hayatlarını etkilemediğinden bahseden oyuncu, kendisi için her şeyin hayatın akışının bir parçası olduğu vurgusunda bulundu.

Bir ünlü çift, iki dizi! Bir yanda patlama yapan Yalı Çapkını, diğer tarafta hayal kırıklığı olan Darmaduman! 7

Mert Yazıcıoğlu katıldığı davette hem dizi projelerini hem de aşk hayatıyla ilgili şu detayları anlattı:

“Çalışıyoruz, her şey bildiğiniz gibi. Yalı Çapkını’nı takip ediyorum, müthişler. Afra da sette gelemedi. İki kere setlerine gitmişliğim oldu. Ama çok güzel gidiyorlar, maşallah. Hayatımızda hiçbir şey değişmiyor. Bütün işler mükemmel gitmiyor. İnişli ve çıkışlı bir yolculuk oluyor. Normal hayatın akışında gidiyor. Bir işin çok izleniyor, bir işin daha az izleniyor. Yaptığımız için göreceli olduğu için, normal hayat devam ediyor.”

2022 yılının kendisi için güzel geçtiğini ve mutlu olduğunu anlatan Mert Yazıcıoğlu, her daim mutlu olmaya odaklandığını da ifade etti.