Ana sayfa Sosyal Medya Bir süredir ortalarda görünmeyen Aslıhan Güner geri döndü!

Bir süredir ortalarda görünmeyen Aslıhan Güner geri döndü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Uzun soluklu dizilere alışkın olan Aslıhan Güner’in Fox TV’de yayınlanan son dizisi ‘Uzak Şehrin Masalı’ yayınlandıktan kısa bir süre sonra beklenen reytingleri alamayınca final yaptı.

Dizide Begüm Birgören,  Barış Kılış ve Timur Acar ile baş rolü paylaşan Aslıhan Güner, dizi çekimleri sırasında, dizinin çekimlerinin yapıldığı Kars’da, sık sık setten ve Kars’ın doğasından fotoğrafları instagram hesabından takipçileriyle de paylaşıyordu.

3.1 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabını aktif olarak kullanan oyuncu, bir süredir fotoğraf paylaşmayarak takipçilerini merakta bıraktı. En son Ekim ayında fotoğraf paylaşımı yapan Aslıhan Güner’den yeni bir paylaşım geldi.

Bir süredir ortalarda görünmeyen Aslıhan Güner geri döndü! 9

Geçmiş yılların modasına ait vintage giysiler içerisinde bir fotoğrafını paylaşan Aslıhan Güner hayranlarını mest etti. Oyuncunun, ‘Ruhumun dönemi eski’ yazdığı paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Bir süredir ortalarda görünmeyen Aslıhan Güner geri döndü! 10

Aslıhan Güner ayrıca takipçilerine, ‘Sonunda Onedio’da sorularınızı yanıtlamaya gidiyorum. Çok istiyordunuz kavuşuyoruz’ diyerek müjde de verdi.

Oyuncu, sosyal içerik Platformu Onedio’nun YouTube kanalında izleyicilerden gelen soruları yanıtladı. Sevenleri oyuncunun videosunu çok yakında YouTube’da izleyebilecek.

Bir süredir ortalarda görünmeyen Aslıhan Güner geri döndü! 11