Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’e siyah çok yakışıyor! Ünlü oyuncu geç girdiği sosyal medyaya bayağı ısındı!

Engin Akyürek’e siyah çok yakışıyor! Ünlü oyuncu geç girdiği sosyal medyaya bayağı ısındı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Star TV’de yayınlanan ‘Sefirin Kızı’ adlı dizisi final yaptıktan sonra ortalarda görünmeyen Engin Akyürek hayranlarıyla sosyal medyadan hasret gideriyor.

Uzun yıllardır sosyal medyadan uzak duran ünlü oyuncu geçtiğimiz aylarda instagram hesabı açarak hayranlarını sevindirmişti. Kısa sürede sosyal medyaya ısınan oyuncu instagram hesabından fotoğraflarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor.

Yakışıklı oyuncunun son paylaşımı hayranlarından yoğun ilgi gördü. Siyah gömlek ve pantolon giyerek baştan aşağı siyahlara büründüğü fotoğrafını takipçileriyle paylaşan oyuncunun fotoğrafı takipçilerinden kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Engin Akyürek'e siyah çok yakışıyor! Ünlü oyuncu geç girdiği sosyal medyaya bayağı ısındı! 8

Engin Akyürek’in gömleğinin modeli de dikkat çekerken oyuncunun takipçileri fotoğrafa ‘Siyah çok yakışmış’ şeklinde pek çok yorum yaptı.

Şu sıralar Same Film ile O3 Medya’nın Disney Plus için hazırladığı Kaçış dizisinin çekimlerine hazırlanan Engin Akyürek, Bu yıl, “21. Yüzyılda Yeniden Samimiyet” başlığıyla düzenlenen Marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da da bir konuşma yaptı.

Oyuncu konuşmasında; Hayata ve kendine samimi olmamış birinin başka insanlardan samimiyet bekleyebileceğini düşünmediğini ifade ederek, “Yaptığınız işle insanların evine giriyorsunuz. İyi ya da kötü karakter olduğunuzda seyircinin sizinle alakalı bir fikri oluyor.

Profesyonelce oynadığınız karakteri samimi bir şekilde hayata geçirmeniz gerekiyor. Karşılıklı ilişkilerinizi kurgulayamazsınız, kurguladığınızda zaten hissedilir. Hayatın her alanında samimiyetin ne kadar önemli bir şey olduğunu görebiliyoruz” dedi.

Engin Akyürek'e siyah çok yakışıyor! Ünlü oyuncu geç girdiği sosyal medyaya bayağı ısındı! 9

Modern insanın değişmesini beklediği şeyler için adım atması gerektiğine dikkat çeken Engin Akyürek, “Bugün sosyal medya ve modern hayatla beraber samimiyete biraz daha ihtiyaç duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Akyürek, oynadığı rollerle samimi bir ilişki kurmaya çalıştığını vurgulayarak, karakterle oyuncu arasındaki bağın seyirci tarafından hissedildiğini dile getirdi.