Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Umut Yeter dizisi yarın akşam başlıyor… Dizide kim kimdir?

Bir Umut Yeter dizisi yarın akşam başlıyor… Dizide kim kimdir?

tarafından zk zk

Kanal D’nin MF Yapım imzalı yeni dizisi Bir Umut Yeter, yarın akşam ilk bölümüyle ekranda olacak. Etkileyici hikâyesi ve güçlü kadrosuyla sezonun en iddialı projelerinden biri olan Bir Umut Yeter’in karakterleri ise şöyle;

Bir Umut Yeter dizisi yarın akşam başlıyor... Dizide kim kimdir? 13

Yılmaz Karabey (Tolgahan Sayışman): Yılmaz, askerlikten malulen emekli olup Köyceğiz’de bir deniz fenerini kendine sığınak olarak seçmiştir. Elif ile evlenecek olan Yılmaz Karabey, yeni doğmuş bir bebeğin davetsiz misafir olarak karşılarına çıkmasıyla vicdan muhasebesine başlayacak.

Bir Umut Yeter dizisi yarın akşam başlıyor... Dizide kim kimdir? 14

Derya Akar (Esra Bilgiç Töre): Küçük yaşta annesini kaybeden, varlıklı bir ailede babası tarafından büyütülen Derya, konservatuarın sinema bölümünde okurken Toprak’a aşık olur. Babasının bu ilişkiyi onaylamaması Derya’yı durdurmaz ve tüm ailesini karşısına almak pahasına aşkının peşinden giderek Toprak’la evlenir. Ancak hiç beklenmedik bir gelişme, oğlu ile sevdiği adamın fırtınalı bir gecede denizde kaybolmasına neden olur.

Bir Umut Yeter dizisi yarın akşam başlıyor... Dizide kim kimdir? 15

Elif Karabey (Hazal Subaşı): Küçük bir kasabada küçük mutluluklar ile büyüyen uyanık ve akıllı Elif, abisinin güneydoğuda şehit düşmesi ile sevdiklerine hastalıklı ölçüde düşkün, onları kaybetme korkusu ile yaşayan lafını esirgemeyen sevgi arsızı bir kızdır. Sakin ve monoton kasaba günleri hayatına Yılmaz’ın girmesiyle değişir. Kısa sürede Yılmaz’ı kendisiyle evlenmeye ikna eder. Birkaç başarısız hamileliğin ardından karnındaki bebeğin de ölü doğduğu gecenin sabahında karaya vurmuş kayıktan bir bebeğin çıkması Elif’in mucizelere olana inancını iyice pekiştirir.
Bir Umut Yeter dizisi yarın akşam başlıyor... Dizide kim kimdir? 16

Kenan Akar (Serhat Tutumluer): Bölgenin ileri gelen zenginlerinden olan Kenan otoriter, disiplinli ve kontrolcü kişiliği ile dikkat çeken başarılı bir iş adamıdır. Ortanca kızı Derya’nın tasvip etmediği bir evlilik yapması ile gelişen trajik olaylar; Kenan’ın, damadı ile torununun ölümünden kendini sorumlu tutmasına ve derin bir vicdan azabı yaşamasına neden olacak.
Bir Umut Yeter dizisi yarın akşam başlıyor... Dizide kim kimdir? 17
Taner Çelikbaş (Cem Uçan): Küçük yaşta Kenan’ın himayesine aldığı Taner, sadece Kenan’ın sağ kolu değil aynı zamanda evin oğlu gibidir. Derya’ya aşık olsa da hislerini bir türlü açıklama cesareti gösteremeden Derya başkasına aşık olup evlenir. Sevdiği kadını başkasına kaptırmanın hırsıyla gözü iyice kararacak ve her türlü kötülüğü göze alacaktır.

Bir Umut Yeter dizisi yarın akşam başlıyor... Dizide kim kimdir? 18
Dilek Akar (Yağmur Özbasmacı Mermer): Dilek, Kenan’ın evlilik dışı ama nüfusuna aldığı hırçın, fevri ve küstah tavırlarıyla herkese kök söktüren en büyük kızıdır. Küçük iki kız kardeşinin kendisinden uzak tavırları Dilek’in kenara itilmiş istenmeyen çocuk psikolojisini iyice beslemektedir.

Bir Umut Yeter dizisi yarın akşam başlıyor... Dizide kim kimdir? 19
Damla Akar (Feyza Civelek): Akar ailesinin en küçük, şımarık, sorumsuz ve hercai üyesi Damla, annesini çok küçük yaşta kaybetmiş olmasına rağmen babası ve ablaları sayesinde sevgi içinde büyümüştür. Ablası Derya’nın başına gelen trajik olaylardan sonra, başta babası olmak üzere tüm ailenin ilgisinin Derya’ya kayması onu yalnız hissettirecektir.