Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Umut Yeter finale giderken, sürpriz bir gelişme yaşanacak!

Bir Umut Yeter finale giderken, sürpriz bir gelişme yaşanacak!

tarafından zk zk

Bir Umut Yeter 5. Bölüm Fragmanı yayında! Yılmaz, vicdanına daha dayanamıyor ve çocuğunun yaşadığını Derya’ya söylüyor!

Derya, Yılmaz’ın yazdığı mektubu bulduktan sonra babasından hesap sormaya gidiyor. Baba-kız arasında şiddetli bir tartışma yaşanıyor. Derya bu saatten sonra yıllar önce kaybettiği çocuğunu bulabilmek için harekete geçiyor.

Yılmaz ve Elif arasında ise, Umut için büyük tartışma yaşanıyor. Yılmaz, annesine gerçeklerin söylenmesi gerektiğini savunuyor. Elif ise, Umut’tan vazgeçmeyi düşünmüyor.

Yılmaz sonunda vicdanı ile başbaşa kalıyor. Konağa giderek Derya’ya çocuğunun sağlıklı ve yaşadığını anlatmaya başlıyor!

5 Kasım Pazartesi akşamı 5. bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, 6. bölümde final yapacak. Finalde Derya’nın oğluna kavuşma sinyalleri, 5. bölüm tanıtımında verildi.

Yılmaz, gerçeği itiraf edecek.

İşte 5. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Elif, Yılmaz’dan öğrendiği gerçeği kabullenmiyor! Elif, beş yıl önce bir mucize eseri kıyıya vuran bir teknenin içinde bulup, ölü doğan bebeklerinin yerine koydukları oğullarının gerçek annesinin Derya olduğunu öğrendiğinde, gerçekleri kabul etmek istemez.

Yılmaz vicdanıyla girdiği büyük savaşın yanında, Elif’in Umut’a olan hastalıklı tutkusu ve gerçekleri kabul etmeyen katı tutumu ile baş etmeye çalışmaktadır.

Kenan, Umut’un hayatta olduğunu anlatan Yılmaz’ın Derya’ya yazdığı isimsiz mektubu tüm ev halkından gizleyip kendi yöntemleri ile durumu yönetmeye çalışsa da işler hiç de istediği gibi gitmeyecek, Dilek’in oyunu ile Derya mektubu bulacaktır.

Derya’nın mektubu bulmasıyla birlikte tüm dengeler bir anda değişir. Derya hayatta olduğunu öğrendiği oğlunun peşine düşerken Elif’in ise Umut’u kimseyle paylaşmaya niyeti yoktur.