Ana sayfa Dizi Haberleri Bir ünlü ismin ayrıldığı Masumlar Apartmanı dizisine bir başka ünlü katıldı!

Bir ünlü ismin ayrıldığı Masumlar Apartmanı dizisine bir başka ünlü katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçen sezon izleyicilerle buluşan Masumlar Apartmanı dizisi büyük ilgi gördü. Dizinin ikinci sezonu merakla bekleniyor. Yeni dönemde yeni bir ünlü isim daha kadroda yerini alacak.

Masumlar Apartmanı dizisinin çekimlerine henüz başlanamadı. Ayrıca Ezgi Mola’nın koronavirüse yakalanması da planların bozulmasına neden oldu. Dizinin yeniden ekrana dönüşü biraz gecikecek.

Masumlar Apartmanı ilk sezon finalinde İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah yapımdan ayrıldı. Psikolojik olarak sahneleri artık kaldıramayan oyuncu, kendi isteği ile yapıma veda etti.

Bir ünlü ismin ayrıldığı Masumlar Apartmanı dizisine bir başka ünlü katıldı! 7

İkinci sezonda ise diziye katılacak olan isim Melisa Şenolsun oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş transferi duyururken, güzel oyuncu yeni sezonda TRT1 ekranında hayranları ile buluşacak.

Melisa Şenolsun geçtiğimiz hafta Aziz dizisinin başrolü için anlaşma yapmıştı. Başrolde buluştuğu Murat Yıldırım’ın hayranlardan büyük tepki gören oyuncu, kendi isteği ile diziden ayrıldı.

Melisa Şenolsun’un dizide Yıldız karakterini canlandıracağı ortaya çıktı. OGM Pictures imzalı olan Masumlar Apartmanı dizisi için yakında çekimlerin başlayacağı da belirtiliyor.