Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir veda pozu da Serenay Sarıkaya’dan geldi!

Bir veda pozu da Serenay Sarıkaya’dan geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılı geride kalırken, birçok kişi kötü hatıraların da geride kalmasını ve 2021 yılının umutlu ve güzel bir yıl olmasını diliyor. Koronavirüs pandemisinin etkilerinin artarak devam ettiği bu dönemde, ünlü oyuncular da instagram hesaplarından veda paylaşımları yapıyor. Serenay Sarıkaya da 2020 yılına yeni tarzıyla paylaşım yaparak veda etti.

“Yeni yıl hediyem seninkinden daha iyi” notu ile güzelliğini sergileyen oyuncu hem reklam yapmış oldu hem de uzun bir aradan sonra yüzünü takipçilerine bir kez daha gösterdi.

Instagram’da 9 milyondan fazla takipçisi bulunan Serenay Sarıkaya, nadir paylaşım yapan ünlüler arasında bulunuyor. Oyuncu, 2020 yılını da yeni tarzıyla geride bırakıyor…

Takipçileri ise aşırı cool buldukları ünlü oyuncunun paylaşımına birçok iltifat ile yanıt verdi. “Serenay sen gerçek misin?” diye yorum bırakan takipçiler, “Sonunda güzel yüzünü görebildik” diyerek de az paylaşım yapmasını eleştirdi.

Bir veda pozu da Serenay Sarıkaya'dan geldi! 7

Paylaşıma 400 binden fazla beğeni gelirken, kimi takipçileri ise “Türkiye’nin en güzel kadını” yakıştırmasını yapmayı tercih etti.