Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kadın’da Jülide, Bizim Hikaye’de Meral ile iz bıraktı, şimdi de Yeşilçam dizisinde!

Kadın’da Jülide, Bizim Hikaye’de Meral ile iz bıraktı, şimdi de Yeşilçam dizisinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk tiyatro ve sinema sanatçılarından, 1969 doğumlu oyuncu Şebnem Köstem, yeni yılın iddialı dizisi Yeşimçam’ın kadrosuna katıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda görev alan oyuncu, bugüne kadar birçok dizi ve sinema filminde de bulundu.

Şebnem Köstem, 2001 yılında yayınlanan Yılan Hikayesi dizisinde Derya karakteri ile dikkat çekmişti. Hürrem Sultan, Ihlamurlar Altında dizilerinden sonra ise Handan karakteri ile Binbir Gece’de izleyicilerin karşısına çıktı. A.Ş.K., Nefes Nefese dizilerinin yanı sıra Kadın’da Jülide karakterine kısa bir süre hayat veren oyuncu, ayrıca Bizim Hikaye dizisinde de bazı bölümlerde Meral Sezgin olarak yer aldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Çağatay Ulusoy ve Afra Saraçoğlu’nu buluşturan Yeşilçam dizisinin kadrosunda Şebnem Köstem de yerini alacak. Çağan Irmak’ın yönetmenliğini yapacağı dizide birçok önemli isim buluşmuş oldu.

Levent Cantek’in senaryosunu yazdığı Yeşilçam dizisinde; Selin Şekerci, Ayta Sözeri, Güngör Bayrak, Nilüfer Açıkalın, Bora Akkaş, Özgür Çevik, Altan Erkekli, Selin Kahraman ve Yetkin Dikinciler’in de yer aldığı daha önceden ortaya çıkmıştı.