Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Pelin Karahan’ın sinema projesi bitti gelsin Kıbrıs Ada Kışı dizisi!

Pelin Karahan’ın sinema projesi bitti gelsin Kıbrıs Ada Kışı dizisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3 yıldan daha uzun süre setlerden uzakta kalan Pelin Karahan, üst üste yeni projelerle ortaya çıkarak hayranlarını mutlu ediyor… Oyuncu, Dalgalar ve İzler isimli sinema filmi için sete çıkmıştı. 4 hafta süren çekimler tamamlandı.

Pelin Karahan, sinema filminin yanı sıra yakında Kıbrıs’a giderek yeni dizisinin setinde yeni ekip arkadaşları ile buluşacak. Hem heyecanlı hem de enerjik olan oyuncu, çalışmayı çok özlediğini de her haliyle belli ediyor. Sinema filminin çekimlerinde ekibi enerjisi ile şaşırtan oyuncu, yeni dizi çalışmasını da sabırsızlıkla bekliyor.

Kıbrıs Ada Kışı dizisinde Ahmet Kural ve Serkan Çayoğlu ile birlikte başrolde yer alacak olan Pelin Karahan, Kıbrıs Türk halkının 1964-1974 yılları arasında yaşadığı ölüm kalım mücadelesinin de detaylarını ekrana taşıyacak hikayede izleyicilere farklı duygular yaşatacak.

Dalgalar ve İzler isimli sinema filminin çekimlerinin tamamlandığını instagram hesabından duyuran oyuncu, projede kendisine eşlik eden çocuk oyuncu Damla Alibeşe’ye de dikkat çekerek, güzel bir mesaj verdi.

Pelin Karahan'ın sinema projesi bitti gelsin Kıbrıs Ada Kışı dizisi! 21

Oyuncunun 4 haftalık çekimlerin bitmesinin ardından paylaştığı mesajı şöyleydi: “Geldik yolun sonuna… Dalgalar ve İzler filmimizin dün 4 haftalık çekimlerini bitirdik, bu resimdeki ufaklık Damla Alibeşe… Kendisi küçük ama kalbi kocaman bir melek, onunla çok güldük çok ağladık, çok üşüdük birbirimize sarıldık ısındık… Bazen korktuk, bazen savaştık, bazen çaresiz kaldık… Hep denedik, olmadı bi daha çektik… En güzelini yaptık! Bi baktık anne-kız olmuşuz gerçekten.

Bu film, bir kadının kızıyla hayata tutunma çabası… Ben Suna’yı gördüm yaşadım… Ülkemizde binlerce Suna gibi kadın var! Kocasından, ailesinden, hemcinsinden, sokaktaki yabancıdan şiddet gören ve sesini çıkartamayan, elinden tutulmayan… Çoğu insan onları görmezden gelse de onlar hep var olacak… Yılmadan savaşacak… İyi ki bu filmin bi parçası oldum, iyi ki tanıdım Suna’yı…”

Birlikte çalıştığı ekip arkadaşlarına da tek tek teşekkür eden Pelin Karahan, sete gitmekten de büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Tüm yol arkadaşlarına teşekkür eden oyuncu, hayranlarını da yeni filmi öncesi bir hayli meraklandırdı.