Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz ve Züleyha’nın kafasında deli sorular!

Bir Zamanlar Çukurova 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz ve Züleyha’nın kafasında deli sorular!

tarafından ker_def

Başrollerinde Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş ve Hilal Altınbilek’in oynadıkları Atv’nin Perşembe akşamlarına damgasını vuran dizisi Bir Zamanlar Çukurova’da dikkat çeken bir bölüm geliyor. Yeni bölümde şaşırtıcı gelişmeler izleyicileri bekliyor. Dizinin 12. bölümünden yayınlanan fragmandalarda önemli detaylar var. Yılmaz, Züleyha’nın kendisini sevmesi için sergilediği çabadan yoruldu. Züleyha’nın aklında fikrinde ise sadece Yılmaz var… Adnan bebeğin en çok düşünen kişilerin başında Hünkar hanım geliyor. Fekeli ise Hünkar ile olan geçmişteki münasebetiyle meraklandırmakta. Fragmandan anlaşıldığı üzere Züleyha ile Yılmaz buluşacak, ancak birbirlerine karşı güven sorunları hemen kendini belli ediyor.

Videdoan 12. bölümden 2. fragmanı izleyebilirsiniz.

12. bölümden ekrana yansıyan ilk fragmanda dikkat çeken detaylar ise şöyle olmuştu:

Oğlunu vermemek için kafasına silah dayayan Züleyha’ya ne olduğu esrarını korurken, Demir’in oğlunu ondan alıp gittiği yeni bölüm tanıtımında ortaya çıktı.

Yılmaz, Züleyha’nın kendisine ihanet ettiğini düşünürken, Fekeli aklını karıştırıp başka bir açıklaması olabileceğini söylüyor.

Bu arada Hünkar’ın bir kişiye torunu için adeta yalvarır bir pozisyona geldiği görülürken, Saniye’nin çığlıkları tanıtıma damgasını vurdu.

Elindeki bir notu okuduğu görülen Saniye, “Gaffur yetiş, canına kıyacak” sözleriyle izleyenleri meraklandırdı.

Tanıtımın son bölümünde bir kişinin kendisini astığı görülürken bu kişinin Gülten olma ihtimali de Saniye’nin tavrından anlaşılıyor.

Yeni bölümde sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Bir Zamanlar Çukurova, yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelecek.