Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova 3 birincilikten artık tek birinciliğe düştü!

Bir Zamanlar Çukurova 3 birincilikten artık tek birinciliğe düştü!

tarafından ker_def

atv ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin reytinglerde hem total hem AB hem de ABC1 kategorilerinde izleyicileri topladığı, reytingleri silip süpürdüğü dönem geride kaldı… Dizi 3. sezonda neredeyse perşembe akşamlarının tek hakimi konumundaydı. Biraz Mucize Doktor yaklaşabiliyordu ama reytinglerine ulaşmak çok zordu… Ancak durum Camdaki Kız dizisi ile değişti… Önce Bir Zamanlar Kıbrıs denkleme dahil oldu sonra da Camdaki Kız. En çok da Kanal D dizisi karşısında ciddi bir izleyici kaybı yaşayan Bir Zamanlar Çukurova, artık total grubunda birincilikle yetinmek durumunda. Çünkü AB ve ABC1’de ciddi düşüşler yaşayan atv dizisi artık Kanal D’nin gerisine düştü.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni bölümü tüm kişilerde birinci oldu. Dizi aynı zamanda sosyal medyanın da en çok konuşanları arasındaydı. Bir Zamanlar Çukurova’nın 94.bölümünde #HatıralarSilinmez etiketi sosyal medyanın gündemindeydi. Züleyha Yılmaz’ın kaybının ardından kalbinin kapılarını sonuna kadar Demir’e açsa da, Sevda Züleyha ve Demir’i birbirlerine sarılmaya ikna etse de, Fekeli bir kardeşlik savaşını engellemek için her şeyi yapsa da, olmadı! Olamadı!

Bir Zamanlar Çukurova 3 birincilikten artık tek birinciliğe düştü! 10

Züleyha, bir kez daha ölümden döndükten kavgaları, savaşları arkalarında bırakmak için ne kadar uğraşsa da, bu çabaları onu yeniden bir aşk ve intikam savaşının içine çekti! Demir’i bir savaştan korumak için Fikret’in buluşma talebini kabul edip gitmesi, savaşın fitilini ateşledi! Fikret, Ümit ile birlikte kurduğu kumpas ile Demir’e Züleyha ile aralarında birşey var görüntüsü çizdi!

ÜMİT VİCDANINI DİNLEDİ ZÜLEYHA’YI KURTARDI!

Ümit, tam da, Yaman konağına bebek geleceği haberini duyup öfke ile yola çıkmış, herşeyi Züleyha’ya anlatmaya giderken yolda bir kazaya rastladı! Direksiyon hakimiyetini kaybeden Züleyha ağaca çarpmıştı. Ümit, önce aşktan gözü kararmış olarak arkasını dönüp yürüdü. Ama sonra doktorluğu ve vicdanı ağır bastı. O sırada yaklaşan başka otomobiller de olunca, Züleyha’yı çıkarıp hastaneye yetiştirdi.

Bir Zamanlar Çukurova 3 birincilikten artık tek birinciliğe düştü! 11

ZÜLEYHA’NIN KAZASI ÖNCE FEKELİ VE FİKRET’İ SONRA FİKRET VE DEMİR’İ KARŞI KARŞIYA GETİRDİ!

Lütfiye, Fekeli’nin Fikret ve Müjgan’ın arasındakileri bilip bilmediğini, ne düşündüğünü öğrenmek istedi. Fekeli, gerçek aşkın önünde hiçbir şeyin duramayacağına inandığını ama Fikret hakkında şüpheleri olduğunu anlattı. Lütfiye, aynı evde yaşadığı kardeşim dediği Yılmaz’ın eşine gönlünü kaptırmasını hoş karşılamadığını anlatınca, Fekeli Fikret geldiğinde Müjgan ve Yılmaz’ın aralarındaki herşeyin bitmiş olduğunu, sadece kağıt üzerinde evli olduklarını anlattı. Ancak onu şüphelendiren şey, Almanya’da öğrendikleriydi. Ümit’in Fikret’in sevgilisi olduğunu Lütfiye’ye de anlattı. Tam onlar bunu konuşurken ise, Züleyha’nın kaza haberi geldi.

Fekeli ve Lütfiye Züleyha’nın durumunu öğrenmeye hastaneye koştular. Fekeli daha sonra ise, kazaya dair şüpheleri ile Fikret’i jandarma tarafından sorguya aldırdı. Fekeli, bunu Demir’den önce da davranıp, Fikret’i korumak için yaptı ama, Fikret ile arasındaki tüm bağ da bu hareketi ile kopmuş oldu.

Bir Zamanlar Çukurova 3 birincilikten artık tek birinciliğe düştü! 12

DEMİR İÇİN SAVAŞ ÇANLARI KAZA HABERİ İLE ÇALMAYA BAŞLADI

Sabah evden bebek haberinin sevinci ile çıkan Demir, mülklerinin arasına bir de değirmen katmak üzere pazarlık etmeye gitti. Ancak, bebek sevinci ile pazarlık bile etmeden alışverişini tamamlamışken, konaktan onu bulunduğu yerde telefonla aradılar. Ve Züleyha’nın kaza yaptığı, durumunun ağır olduğu haberini verdiler.

Hastaneye adeta uçarak yetişen Demir, Fekeli gibi kazanın nasıl olduğunu sorgulayıp, yola yağ döküldüğünü öğrenince tüm şüpheleri Fikret’e yöneldi.

Fekeli de aslında tam da bu yüzden, Fikret’i daha önce ihbar etmişti. Zira, Demir elinde silah ile karakolu bile basmayı göze aldı. Jandarmalar Fikret’i adeta Delir’in elinden kurtardılar.

Daha sonra ise, kazanın gerçekten kaza olduğu, bir kamyondan dökülen yağ sebebiyle meydana geldiği ortala çıktı.

SEVDA ELLERİYLE ONARDIĞI AŞKI ŞİMDİ KIZI İÇİN YIKACAK MI?

Sevda ve Ümit, geçmişin yaralarını sarmaya buluştular. Sevda, geçen zamanın telafisinin peşine düştü ama Ümit için önce içinde bulunduğu savaşı kazanmak vardı. Sevda’ya kendi tarafında olmazsa, evladını kaybeceğine dair rest çekti. Artık Demir’i ilde etmek için kalenin içinde müttefiki vardı!

Bir Zamanlar Çukurova 3 birincilikten artık tek birinciliğe düştü! 13

ŞERMİN MERAKIYLA YİNE BÜYÜK FOTOĞRAFI GÖRDÜ AMA KİMSEYİ İKNA EDEMEDİ

Meraklı kişiliği ile çoğu zaman başını beladan kurtaramasa da, aslında pekçok olayı da bu özelliği ile çözen Şermin, Sevda’nın sırrını da çözdü. Ama elbette kimseyi inandıramadı. Ümit’in odasında beklerken masada eski eşinden gelen bir zarf bulan Şermin, elbette zarfı açtı! Yazı Ayla Ümit adına gelmişti. Böylelikle, Şermin Sevda’nın sayıkladığı Ayla’nın Ümit olabileceğini keşfetti ama kimseye dinletemedi.

VE AŞK İHANETE YENİK DÜŞÜYOR

Tek isteği çocukları ve kendini güvende hissettiği sevdiği adamla huzurla yaşamak olan Züleyha’nın geçeceği sınavlar henüz bitmedi. Tedavisini tamamlayıp evine ve çocuklarına kavuştu. Demir ile kaybettikleri bebeğin acısını kalplerine gömüp birbirlerine daha da yakınlaştılar. Ama Çukurova’da sınırsız aşklar, yeniden ölümüne kavgaları başlattı! Fikret’in bir telefonu ile, olay çıkmasın diye gittiği buluşma, Züleyha için de Demir için de aşktan kavgaya geçen bir dönüm noktası olmak üzere!