Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile gelen ilkler!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile gelen ilkler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, 3. sezonuna hazırlanıyor. İlk iki sezonda büyük beğeni kazanan dizi, elde ettiği reyting oranları ile de hep dikkat çekici bir yapım oldu.

Adana’da yapılan çekimlerde dizinin yapısı ile örtüşen kasvetli bir ortam olduğu ve oyuncuların işlerine odaklandığı ve neşeli bir çekim ortamından ziyade, ciddi bir set oluştuğu Hilal Altınbilek’in açıklamasıyla ortaya çıkmıştı.

Dizide önemli rollerden birisini canlandıran Selin Yeninci de büyük bir popülerlik kazandı… Saniye olarak rolüne çok iyi oturan oyuncu, adeta başrollerden rol çalan bir isim… Dizide çalışma temposunun yüksek olması da ünlü oyuncuyu bir hayli mutlu ediyor.

Selin Yeninci, Bir Zamanlar Çukurova’nın kendisine hangi ilkleri yaşattığı ile ilgili bir soruyu yanıtladı. Dizi TV programının sorularını yanıtlayan oyuncu, pekçok ilki bu dizi sayesinde yaşadığını belirtti.

Oyuncu, “Çok fazla ilk yaşattı hem sette geçirdiğim süreç hem yayın süreci hem de Adana’da yaşadığım 2,5 yıllık serüvenim her anlamda bana çok büyük yenilikler yaşattı. İşimi her gün yapabilme şansına sahip oldum. Bu muhteşemmiş, bana bu duyguyu yaşattı. Yani sevdiğim işi her gün yapabilmek, saatlerce…” açıklamasında bulundu.