Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu sefer ortalığı yapımcı Timur Savcı karıştırdı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bu sefer ortalığı yapımcı Timur Savcı karıştırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tims&B’nin son döneme damga vuran dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, çok başarılı bir yapım olarak dizi tarihine geçti… İlk 3 sezonunda reyting rekorları kırmayı başaran dizi, dördüncü sezonda bir miktar izleyici kaybı yaşasa da hikayeyi hale takip eden milyonlarca izleyici bulunuyor.

atv ekranlarında çok başarılı işler yapan dizinin başrolünde ilk başladığında 5 ünlü isim vardı. Şimdi bu isimlerden sadece bir kişi kaldı.

Önce Vahide Perçin, ardından Uğur Güneş ve sonrasında da Murat Ünalmış üçüncü sezon içinde hikayeye veda etti. Kerem Alışık’ın dördüncü sezon başlarında diziden ayrılması ile birlikte ilk başlangıçtan itibaren başrolde kalan sadece Hilal Altınbilek oldu.

İbrahim Çelikkol’un da katılması ile birlikte hikaye Züleyha ile Hakan karakterlerinin üzerinde gelişmeye devam ediyor.

Bu kadar önemli bir diziye imza atan tecrübeli yapımcı Timur Savcı, birçok sorunla da boğuştu. Özellikle oyuncuların kendi aralarında çıkan tartışmalarda Timur Savcı yatıştırıcı ve sakinleştirici bir rol üstlendi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin setine bir ziyaret gerçekleştiren ünlü yapımcı, Adana’da bir ödül törenine katıldı. Bu süreçte koronavirüse yakalanan Timur Savcı’nın törene yönetmen Murat Saraçoğlu ile gitmesi de dizinin setini etkiledi.

Timur Savcı korona olunca, temaslı olduğu Murat Saraçoğlu da karantinaya alındı. Gelişmeleri aktaran gazeteci Birsen Altuntaş, bu gelişmeler nedeniyle dizinin çekimlerine ara verildiğini duyurdu.