Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada mobinge uğrayan ünlü oyuncu Pelin Akil yorumlara sert çıktı!

Sosyal medyada mobinge uğrayan ünlü oyuncu Pelin Akil yorumlara sert çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-TRT1’de yayınlanan Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı dizisinde ‘İsabel’ karakterine hayat veren Pelin Akil, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem oluyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan oyuncunun instagramda 3 milyon takipçisi var. Beş yıl önce meslektaşı Anıl Altan ile evlen oyuncu, üç yıl önce ikiz kızları Alin ve Lina’yı kucağına aldı.

Mutlu evlilikleri devam eden ünlü çift, kızlarıyla geçirdikleri anları sık sık sosyal medya hesaplarından takipçileriyle de paylaşıyor.

Oyuncunun, kızı Lina’yı kucağında uyuttuğu videosu bazı takipçilerinden, çocukları arasında ayrımcılık yaptığı yönünde yorumlar aldı. Bu çirkin yorumlar Pelin Akil’i çileden çıkardı.

Sosyal medyada mobinge uğrayan ünlü oyuncu Pelin Akil yorumlara sert çıktı! 9

Bu tip yorum yapan takipçilerine, ‘Bi çıkın hayatımızdan’ yazarak isyan eden oyuncuya bazı takipçileri de sahip çıktı. Yorumlarıyla Pelin Akil’e destek olan takipçileri kötü yorum yapanlara tepkilerini dile getirerek güzel oyuncuyu teselliye çalıştılar.

Sosyal medyada mobinge uğrayan ünlü oyuncu Pelin Akil yorumlara sert çıktı! 10

Ardından da bir açıklama yapan ünlü isim, “O kadar kötüsünüz ki ama eminim ki kabul etmezsiniz. Size göre kötü olan benim, evlat ayıran hatta belki size göre bir çocuğunu sevmeyen. Bir kesime göre Alin’ci bir kesime göre Lina’cı. Tüm ikizleri olan arkadaşlarıma yapılıyormuş ama bu mobing.

Hiç kötü hissetmiyorum. İçimi biliyorum da içinizin kötülüğünü yüzünüze vurmak istedim. Bir de bu tarz mesajları beğenen ve takip eden sinsiler de çok. Hepiniz bir annenin günahını alıyorsunuz. Söylemek istedim” ifadelerini kullandı.

Oyuncu son olarak, kendisiyle aynı durumu yaşayan ikiz anneleri için ikizlerinin doktorunun aşağıdaki paylaşımını sayfasına taşıdı.

Sosyal medyada mobinge uğrayan ünlü oyuncu Pelin Akil yorumlara sert çıktı! 11