Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisine çok özel bir ünlü katıldı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisine çok özel bir ünlü katıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin, 3. sezonun ortalarında diziden ayrılmıştı. Hünkar’ın gidişinin ardından birçok dizi hayranına göre Bir Zamanlar Çukurova eski havasını bulamadı.

Adana’da yapılan çekimlerde bir hayli zorlanan ve sağlık sorunları da yaşayan Vahide Perçin’in vedasından 1 yıl sonra, bu sefer eski kocası Altan Gördüm, dizinin kadrosuna katıldı. Vahide Perçin ile Altan Gördüm ikilisi dostluklarını sürdürürken, bu ilginç tesadüf de dikkatleri çekti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine çok özel bir ünlü katıldı! 8

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda sürprizlere devam ediyor. Usta oyuncu Altan Gördüm diziye dengeleri değiştirecek sıra dışı bir karakterle dahil olacak.

Altan Gördüm’ün hayat vereceği Haşmet Çolak, nam-ı diğer Çolak Ağa Çukurova’da taş üstüne taş bırakmayacak. Hasımlarını vurduğu için 20 yıl hapis yatan Çolak Ağa, özgürlüğüne kavuştuktan sonra yaşadıklarının hesabını sormak için Çukurova’ya dönecek!

Çolak Ağa’nın hapisten çıkışı sadece Yamanlar için değil, tüm Çukurova için büyük bir tehdit oluşturacak. Gelişi coşkuyla karşılanan Çolak Ağa, Çukurova’nın gerçek sahibinin kim olduğunu cümle aleme göstermeye kararlı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine çok özel bir ünlü katıldı! 9

Çolak Ağa’nın gelişi Çukurova’nın hassas dengelerini alt üst edecek. Bu iddialı karakterin hikayeye dahil olması en çok da Hakan ve Züleyha’yı etkileyecek!

Altan Gördüm’ün de yer alacağı dizinin 120. yeni bölümü 20 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Yeni karakter ile yeniden heyecanın artacağı dizi iki haftadır yayınlanmıyordu. Hayranlar koronavirüs vakaları nedeniyle ara veren diziyi büyük bir merakla bekliyor.