Ana sayfa Dizi Analiz Aldatmak dizisi 67. bölümde Sezai ile Kahraman’ın hayatını değiştirecek yeni bir bilgi!

Aldatmak dizisi 67. bölümde Sezai ile Kahraman’ın hayatını değiştirecek yeni bir bilgi!

tarafından ker_def

atv’nin yapımını TIMS&B Productions’ın yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizisi Aldatmak, dün akşam altmış yedinci bölümüyle ekrana geldi.

67.Bölümde Neler Yaşandı? İşte tüm detaylar: Tarık’ın baskınıyla hayatı alt üst olan Yeşim elindeki tüm kozları kaybederek köşeye sıkıştı. Öykü’den ayrı kalmamak için Tarık’ın isteklerine boyun eğmek zorunda kalan Yeşim, Ümit’in duygularını itiraf etmesiyle büyük bir şok yaşadı.

Güzide bir yandan Dündar’la birlikte içine çekildiği karmaşıklığı çözmeye çalışırken diğer yandan da gerçek oğlunu aramaktan vazgeçmedi.

Oltan, Sezai’nin dileğine saygı göstererek İpek’le evlendi. Oltan ile yakınlaşmaya çalışan İpek ise bu evliliğin sadece kağıt üzerinde olduğunu duyunca neye uğradığını şaşırdı.

Kahraman, Kadriye’yi alıp eve getirince Mualla zor durumda kaldı. Sadece Mualla değil Oylum da Kahraman’ın annesine olan düşkünlüğüyle attığı adımlara anlam verememeye başladı.

Hem kızını hem de hayatının aşkını kaybeden Sezai, İstanbul’dan ayrılmaya karar verdi. Otel odasında eşyalarını toplayan Sezai’yi ziyaret eden Kahraman ise hayatını değiştirecek yeni bir bilgi elde etti.