Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına yeni bölüm şoku!

Bir Zamanlar Çukurova hayranlarına yeni bölüm şoku!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında izleyicilerle Perşembe akşamları buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 80. bölümü ekrana gelecek mi? Atv izleyicileri merakla dizi hakkındaki gelişmeleri bekliyor…

Hilal Altınbilek, Murat Ünalmış, Nazan Kesal, Kerem Alışık, Furkan Palalı ve Hande Soral’ın başrollerinde yer aldığı dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 79. bölümünde Yılmaz karakterine hayat veren Uğur Güneş’in ayrılığı izleyicileri derinden üzmüştü.

Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar’dan sonra Yılmaz da gitti ve hikayeye yeni karakter olarak Hande Soral, Ümit olarak giriş yaptı. Bu gelişmelerin yanı sıra dizinin 85.bölümünde Behice karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu’nun da veda etmesi bekleniyor. Dizide önemli gelişmeler yaşanırken, atv Ziraat Türkiye Kupası maçlarını da yayınlamaya devam ediyor. Bu maçlar nedeniyle de bazen dizilerin yeni bölümleri ekrana gelmiyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 80. yeni bölümünü 14 Ocak Perşembe akşamı ekranda arayacak olan izleyiciler için kötü bir sürpriz var. Atv ekranında Fenerbahçe -Kasımpaşa futbol müsabakası nedeniyle dizinin yeni bölümü yok. Bir Zamanlar Çukurova hayranları önümüzdeki haftaya kadar beklemek durumunda kalacak.