Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova için büyük şok! atv bu hatalı kararı nasıl aldı?

Bir Zamanlar Çukurova için büyük şok! atv bu hatalı kararı nasıl aldı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Geçen sezonun fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, güçlü hikayesi ve oyuncu kadrosu ile 2. sezonunda da büyük ilgi görmeye devam ediyor. atv ekranlarında perşembe akşamları izleyicilerle buluşan Bir Zamanlar Çukurova’nın en önemli rakibi konumunda ise Mucize Doktor dizisi geliyor.

Mucize Doktor her ne kadar reyting rekorları kırsa da, Bir Zamanlar Çukurova’nın ciddi bir izleyici kitlesi var ve peşinden de bu kitleyi sürüklemeyi başarıyor. Ancak bu kadar büyük bir rekabetin yaşandığı Perşembe akşamları atv’nin 9 Ocak gününü Mucize Doktor’a adeta şov yapması için bırakması çok da anlaşılır değil.

Her ne kadar kanalların reklam gelirleri nedeniyle dizilerinin yeni bölümlerini tercih etmediği Ocak ayının ilk 2 haftasında bazı özel durumlar yaşanıyor. TRT1 dizileri ekranda yer alırken, Fox TV’de 9 Ocak Perşembe akşamı Mucize Doktor’un 17. yeni bölümünü yayınlayacak.

Burada Fox TV, atv’de Bir Zamanlar Çukurova’nın olmamasının avantajını da yaşayacak. atv ise sahayı rakibine bu şekilde bıraktığı için büyük hata yapıyor. Sonuçta rekabette Bir Zamanlar Çukurova’nın da reytingini koruyabilmesi için 9 Ocak akşamı ekranda olması daha mantıklı bir stratejiydi.

Ancak atv bu hamleyi yapmadı ve dizinin 51. yeni bölümünü 16 Ocak Perşembe akşamına planladı.Tabii ki Mucize Doktor meydanı boş bulacak ve gücüne güç katacak. Bakalım bu hata atv’ye nasıl yansıyacak.