Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız dizisinin reyting yarışında ilginç mesajlar var!

Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız dizisinin reyting yarışında ilginç mesajlar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Televizyon kanalları yeni sezon rekabetine resmen dün akşam başlamış oldu. Hem Camdaki Kız hem de Bir Zamanlar Çukurova dizileri yeni bölümleri ile ekrana geldi.

İkinci sezonu yayınlanan Camdaki Kız dizisinin reyting dönüşü, rakibine göre çok daha çarpıcıydı. Kanal D ekranında yayınlanan Camdaki Kız’ın başrollerinde Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlanan dizinin 10. bölümü tüm kategorilerde gayet iyi reytingler elde etti. Tüm kişilerde dizinin ikinci sırada yer aldığını görüyoruz. Ancak dizi; AB ve ABc1 kategorilerinde zirveyi elde etti.

Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız dizisinin reyting yarışında ilginç mesajlar var! 8

Hikayesi ve oyunculuk performansları ile çok konuşulan dizinin reytinglerinin bir hayli iyi geldiğini söylemek yanlış olmayacak Tüm kategorilerde de Kanal D dizisi ikinci sezona iyi bir başlangıç yapmış oldu. Bu da sezonun çok daha iyi geçeceği mesajını herkese verdi.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi ise tüm kişiler kategorisinde yine gücünü ortaya koydu ve zirvenin sahibi oldu. atv dizisinde hem hikaye değişti hem de 3 başrol oyuncusunun ayrılmasından sonra bambaşka bir ortam oluştu. İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın yeni karakterlerle hikayeye katılması izleyicilerin de ilgisini çekti.

Dizinin geçen sezon Camdaki Kız başlayana kadar tüm kategorilerde birinci olduğu ama sonrasında sadece tüm kişiler kategorisinde zirvede yer aldığını görmüştük. Benzer bir durum dün akşam da yaşandı. AB kategorisinde günü 5. sırada tamamlayan atv dizisi, ABC1’de ise ikincilik elde etti.

Bir Zamanlar Çukurova ve Camdaki Kız dizisinin reyting yarışında ilginç mesajlar var! 9

Hem hikayesi hem atmosferi hem de oyunculuk performansları ile 3 sezon televizyona damga vuran Bir Zamanlar Çukurova için dördüncü sezon açılışı da gayet iyi…

Ancak her iki dizi için de asıl sınav 16 Eylül Perşembe akşamı yaşanacak. TRT1 ekranında yayınlanacak olan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizilerinin gelişi ile birlikte bu rekabette her şey baştan aşağıya değişebilir. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.