Ana sayfa Dizi Fragmanları Star TV’nin bir dizisi daha final tehlikesi ile karşı karşıya!

Star TV’nin bir dizisi daha final tehlikesi ile karşı karşıya!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında geçtiğimiz sezon tam 0 dizinin final yapması izleyicileri çok üzdü… Kanalın iddialı bir şekilde yayına getirdiği birçok dizi beklenen reytingleri elde edemediği için yayın hayatını erkenden noktalamak durumunda kaldı.

Star TV’de yaz döneminde ise iki yeni dizi izleyicilerle buluştu. Bunlardan birisi Ada Masalı, diğeri ise Kazara Aşk… Ada Masalı dizisi salı akşamları yoluna devam ediyor. Alp Navruz ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin sadık bir izleyici kitlesi var.

Ancak Kazara Aşk için aynı şeyi söylemek zor. Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler’in başrollerinde yer aldığı Kazara Aşk dizisi ne yazık ki, düşük reytingler getirmeye devam ediyor. Star TV’nin yaz döneminde tölerans sergilediği dizinin dün akşam yayınlanan 10. bölümünün sonuçları bir hayli düşük geldi.

Star TV'nin bir dizisi daha final tehlikesi ile karşı karşıya! 7

Tüm kişiler kategorisinde 27. olabilen dizi, AB’de günü 69. sırada tamamladı. ABC1’de ise dizinin 34. olduğunu görüyoruz. Bu sonuçlar Star TV’nin diziyi yayında tutmasını sağlamayacaktır.

Eylül ayı ile birlikte hem Bir Zamanlar Çukurova hem de Camdaki Kız dizileri ekrana geri döndü. Dün akşam bir hayli düşük gelen reytinglerde bu iki yapımın etkisi de var. Gelecek hafta ise Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı isimli TRT1 dizisi başlayacak. Yani Star TV için bu sonuçlar devam ettiği sürece Kazara Aşk dizisini ekranda taşımak hiç de kolay olmayacak. Dizinin hayranlarında ise bir final endişesi var.

Yoluna devam eden dizi için herhangi bir karar alınmadı. Ancak Star TV’nin ne kadar daha tahammül edeceğini kimse bilemez. Ayrıca geçen sezon 9 diziyi yayından kaldıran Star TV’ydi ve birbirinden iddialı dizilerin de ömrü kısa sürdü.

Kazara Aşk dizisinin 17 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00’da yayınlanacak 11. bölüm fragmanı yayınlandı: