Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da akılları karıştıracak bomba gelişme!

Bir Zamanlar Çukurova’da akılları karıştıracak bomba gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv ekranında izleyicilerle Perşembe günleri buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 56. yeni bölümde önemli gelişmeler yaşanacak.Züleyha ve Müjgan arasında yaşanan çekişmenin yanı sıra Demir ve Yılmaz’ın birbirlerine karşı sert tavırları sürüyor. Fekeli ile Hünkar’ın durumu da dizinin yaralarından birisi… Tüm bu dertlerin üzerine bir de Yaman ailesini büyük bir imtihan bekliyor.

Yılmaz ile aynı kaderi yaşayan Züleyha, demir parmaklıkların ardına düşüyor. Ercüment’i Züleyha’nın öldürdüğü iddiasına karşı Yılmaz, Müjgan’a “Ercüment’i ben öldürdüm” diyerek itirafta bulunuyor. Duydukları ile şoke olan Müjgan ne yapacağını bilemeyecek.

Adana’da Demir ile Yılmaz’ın el sıkışarak barışması da olay olacak. Artık düşman değil, dost olacaklar. Fekeli, “Hadi bir el sıkışıp bu sulh anlaşmasının mührünü vurun” diyerek konuya nokta koyuyor. Demir ve Yılmaz el sıkışarak barışması yeni bölüme damgasını vuracak.

Demir ve Yılmaz’ın dost olması bomba bir gelişme olarak sosyal medyada yorumlandı. Kimi izleyiciler senaryonun çok dağıldığını ve nasıl toparlanacağını merak ettiklerini belirten yorumlar yaptı.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 56.bölüm 2.fragmanı: