Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncusunun ayrılığı kesinleşti!

Bir Zamanlar Çukurova’da başrol oyuncusunun ayrılığı kesinleşti!

tarafından ker_def

atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde üçüncü sezonda üç önemli başrol oyuncusu ayrıldı. Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış’ın hikayeye veda etmesi dizi hayranlarını çok üzdü. Dizinin dördüncü sezonu İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş’ın katılımı ile başladı. Ancak yeni sezonda yeni bir ayrılık daha yaşanacak. Bir Zamanlar Çukurova’nın ilk döneminden bu yana ekipte yer alan Kerem Alışık, diziye veda ediyor. Fekeli karakterinin ölümü ise dizi hayranlarını fazlası ile sarsacak.

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dördüncü sezonunda da perşembe akşamlarının vazgeçilmezi olmaya devam ediyor! ‘Bir Zamanlar Çukurova’ 107’nci bölümüyle 7 Ekim Perşembe akşamı 20.00’de atv ekranında olacak. Yeni bölümde Çukurova’nın hem ağası hem babası olan Fekeli, hayata gözlerini yumar. Fekeli’yi arabasında hareketsiz halde bulan Gaffur ve Raşit, ağalarının ölmüş olduğunu anlayıp konağa koşar. Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oyuncusunun ayrılığı kesinleşti! 8

Can dostunun kötü haberini alan Lütfiye’nin feryadı yürekleri dağlarken, Fikret, amcasına karşı son görevini yerine getirip cenazesini omuzlar. Çukurova halkı, dürüstlüğüyle, adaletiyle Çukurova’ya örnek olan, babaları bildiği Fekeli’yi son yolculuğuna uğurlar. Fekeli’nin ani ölümü Lütfiye’nin içine kurt düşürür ve ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak ister.

BETÜL, FİKRET’İN YANINDAN AYRILMIYOR

Betül, amcasını kaybeden Fikret’e destek olmak için elinden geleni yapar. Yardımseverliğiyle

cenazeye katılanların takdirini toplayan Betül, Şermin’i bile şaşırtır. Şermin, kızının Fikret’le evlenip servetine konmayı planladığını anlayınca o da Lütfiye ile buzları eritmeye çalışır.

Bir Zamanlar Çukurova'da başrol oyuncusunun ayrılığı kesinleşti! 9

FİKRET VE HAKAN ARASINDA GERİLİM TIRMANIYOR

Züleyha, Demir’in yaşadığına dair umutlarını korurken, Hakan, Züleyha’nın çekimine kapılmaktan kendini alamaz. Züleyha ve Hakan, birlikte portakal bahçesine gezintiye çıkmışken Fikret gelir ve Hakan ve Fikret arasında ağız dalaşı başlar. İkisinin arasındaki gerilimin ortasında kalan Züleyha’nın sabrı taşar.

‘Bir Zamanlar Çukurova’ yeni bölümüyle perşembe 20.00’de atv’de.