Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da erkeklerin dönemi bitiyor! Züleyha’nın hakimiyeti başlıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’da erkeklerin dönemi bitiyor! Züleyha’nın hakimiyeti başlıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin en uzun soluklu dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova, dördüncü sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yurt dışında da çok büyük ilgi gören dizide erkeklerin dönemi sona eriyor. Çukurova’ya yeni bir hanımağa, Züleyha geliyor.

Çok yakında dördüncü sezon ve 103. bölümüyle ATV ekranına gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde artık kadın hakimiyeti var. Çukurova’nın yeni hanımağası Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha olacak.

Yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizinin ana erkek karakterleri Uğur Güneş uzun süre önce Murat Ünalmış da üçüncü sezonun sonunda ekibe veda etmişti. Dördüncü sezon başladıktan birkaç bölüm sonra da Kerem Alışık’ın ayrılacağı ortaya çıkmıştı.

Dizinin en önemli erkek karakterleri birer birer ayrılınca senaristler Çukurova’ya artık bir kadının hakim olmasını tercih etti ve yeni sezonda Züleyha’yı çok güçlü bir karakter haline getirdi. Hilal Altınbilek’in canlandırdığı Züleyha artık Çukurova’nın hanımağası olacak.

Bir Zamanlar Çukurova'da erkeklerin dönemi bitiyor! Züleyha'nın hakimiyeti başlıyor! 7

Dizinin ana erkek karakteri ise İbrahim Çelikkol’un canlandıracağı Hakan Gümüşoğlu olacak. Hakan Gümüşoğlu, Çukurova’daki pek çok ismin tam tersi, tüm zenginliğini kendisi elde etmiş bir işadamı olacak ve Demir’in düşmanı olarak karşımıza çıkacak.

Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezonunda bizi şunlar bekliyor:

Hünkar’ın dişiyle tırnağıyla kurduğu mirası devralan, bir zamanların terzi yamağı Züleyha çiftliğin hanımağası olacak. Hünkar’ın çalışma masası ve odasına yerleşen Züleyha çiftliği yönetmek için canla başla çalışmaya başlar. Hem çiftlikte, hem şirkette hem de cemiyette varlığını kabul ettirir.

Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezon ilk bölümü 9 Eylül Perşembe akşamı ATV ekranında olacak.