Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Masumiyet’in Ela’sı İlayda Alişan’ın işleri açıldı! Diziden sonra bir de film projesi var!

Masumiyet’in Ela’sı İlayda Alişan’ın işleri açıldı! Diziden sonra bir de film projesi var!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde canlandırdığı Akşın karakterinin ardından Masumiyet’te hayat verdiği Ela ile kariyerinde çıkış yapan İlayda Alişan, oyunculuk hayatında ilerlemeye devam ediyor. 25 yaşındaki yetenekli oyuncu hem dizi hem de film projesiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

İlk dizisi olan Bir Çocuk Sevdim’le ekran dünyasına adın atan Alişan kariyerinde emin adımlarla ilerliyor. Benim Adım Gültepe, Bana Sevmeyi Anlat, Rüyave Şampiyon gibi dizilerde de izlediğimiz İlayda Alişan’ı önümüzdeki sezon Kırmızı Oda dizisinde izleyeceğiz.

Konuk oyuncuları dört-beş haftada bir değişen Kırmızı Oda’da canlandıracağı rol hakkında henüz bir bilgi bulunmayan genç oyuncu bir projede daha yer alacak. İlayda Alişan, Netflix için çekilecek İyi Adamın 10 Günü isimli filmde rol alacak.

Masumiyet'in Ela'sı İlayda Alişan'ın işleri açıldı! Diziden sonra bir de film projesi var! 7

İyi Adamın 10 Günü, İlayda Alişan’ın ilk filmi olacak. Başrolünde Nejat İşler’in yer alacağı filmin çekimlerine yakında başlanacak. Ay Yapım tarafndan Netflix için çekilecek filmde ayrıca Esra Ronabar, Nur Fettahoğlu, Şenay Gürler, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu,İlayda Akdoğan ve Kadir Çermik rol alacak.

Yazar Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanacak filmin konusu şöyle olacak:

“Dört kadın ve bir adam. Kadınlardan en alımlısı ona ihanet etti; en zengini ondan çetrefil bir bilmece çözmesini istedi; en kurnazı labirentten çıkışı gösterdi; en seveceni ise hayatını hiç olmadığı kadar güzelleştirdi…

On günde olup biten bir muamma… Kayıp bir meleğin peşine düşen herkesçe “iyi bir adam” olarak bilinen eski avukat Sadık’ın hafiyelik ve hayatındaki kadınlarla yüzleşme hikâyesi…”