Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da herkesi alt üst eden haber geldi!

Bir Zamanlar Çukurova’da herkesi alt üst eden haber geldi!

tarafından ker_def

atv ekranında 2. sezonuyla yolculuğuna emin adımlarla ilerleyen Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek ve Kerem Alışık başrollerde yer almakta… Dizinin 31 Ekim Perşembe akşamı yayınlanan 42.bölümünde önemli gelişmeler yaşandı.

YILMAZ’A BABALIK SÜRPRİZİ!

Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği ‘Bir Zamanlar Çukurova’ herkesin kendi kaderini yazmaya çalıştığı 42. Bölümü’nde Yılmaz’ı alt üst eden bir haber ile sona erdi!

Müjgan, Yılmaz’a hamile olduğunu söyledi! Kaderlerini geri almaya çalışan Züleyha ve Yılmaz yayınlanan son bölümde birlikte kaçmaya karar verdi. Dizinin bu bölümünde heyecan yine doruktaydı.

Bir Zamanlar Çukurova'da herkesi alt üst eden haber geldi! 9

GAFFUR VE SANİYE’NİN SÜRGÜNÜ KISA SÜRDÜ!

Züleyha, masumiyeti ile birlikte ele geçirdiği iktidarı ile önce Saniye ve Gaffur’u çiftlikten kovdurdu. Karısının bir dediğini ikiletmeyen Demir, çiftliğin demirbaşlarını hemen kapının önüne koydu. Ancak bu duruma Gülten’in çok üzülmesi, Züleyha’nın kalbini çabuk yumuşattı ve Gaffur ile Saniye aynı hızla çiftliğe geri çağrıldılar.

ZÜLEYHA, GÜLTEN VE ÇETİN’İN BAKIŞLARINI YAKALADI!

Gülten ile hem yeniden arkadaş olan hem de Yılmaz ile buluşmalarını sağlayan sağlam bir müttefik edinen Züleyha, alışverişe giderken bile Gülten’i yanından ayırmamaya başladı. Çarşıda Çetin ile karşılaşmalarında iki gencin bakışları da dikkatini çekti. Ancak ne dese, ne yapsa Gülten’in neden Çetin’e evet diyemediğini öğrenemedi.

Bir Zamanlar Çukurova'da herkesi alt üst eden haber geldi! 10

DEMİR VE HÜNKAR ARASINDA SOĞUK SAVAŞ BAŞLADI

Demir, Züleyha’nın masumiyetini öğrendikten sonra annesi ne derse desin inanmamaya yeminli. Hünkar ilk kez oğluna karşı bu kadar eli kolu bağlı hali geldi. Ama elbette, anne – oğlu birbirleriyle savaşırken, Yılmaz ve Züleyha’nın kaçış planı yaptığını henüz öğrenemediler.

Bir Zamanlar Çukurova'da herkesi alt üst eden haber geldi! 11

YILMAZ MÜJGAN’IN HAMİLELİK HABERİNE RAĞMEN ZÜLEYHA’YA GİDECEK Mİ?

Babası Fekeli’ye ‘Müjgan’ın vicdan azabına razıyım’ diyerek hellalleşen Yılmaz, Müjgan’a durumu açıklamaya gittiğinde beklemediği bir haber aldı. Müjgan hamile olduğunu söyledi!

Şimdi Yılmaz, kendi çocuğunu babasız bırakıp, kaderleri çalınmış büyük aşkını, Demir’in çocukları ile birlikte alıp kaçacak mı? Yoksa Züleyha ormanda, biri elinde, biri karnında iki bebekle bekleyip kalacak mı?

Bir Zamanlar Çukurova her Perşembe 20:00’de ATV’de.