Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da tepki geçen yeni karar!

Bir Zamanlar Çukurova’da tepki geçen yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi, 56.yeni bölümü ile izleyicilerle 20 Şubat Perşembe yani bu akşam buluşacak. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Uğur Güneş ve Kerem Alışık’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacağı merakla bekleniyor.

Ancak fragmandan yansıyan kısa görüntüler bile bazı izleyicilerin isyan etmesine yetti. Bunun sebebi ise Demir ile Yılmaz’ın bir kez daha barışması, el sıkışması… İzleyiciler senaristin artık hikayeyi fazla dağıttığını düşündüklerini de belirten yorumlarda bulunuyor.

Demir ve Yılmaz’ın sürekli barışıp sonra da bunu bozmaları, kan dökülmeye kadar işin gelmesi ardından yeniden bir barışmanın gelmesi pek de ikna edici bulunmadı. Bir izleyici, “Artık Demir ile Yılmaz’ın el sıkışıp barışma sahnesini çekmeye uğraşmayın yönetmenim, 30 kere çektiniz önceden çektiklerinizden birini oynatın” diyerek imalı bir ifadeyle tepkisini dile getirdi.

Bir Zamanlar Çukurova'da tepki geçen yeni karar! 7

Birçok izleyici de bu sahneyi görünce dejavu yaşadıklarını ifade ediyor. Bir izleyicinin “Yılmaz, Züleyha’ya yenge desin bi de, o zaman tam olur” ifadesi de dikkat çekici bir eleştiri oldu.

Bir Zamanlar Çukurova hayranları atılan mührün de bir kaç hafta sonra kesin bozulacağını, bu barışmanın uzun sürmeyeceğini düşündüklerini belirten yorumlar yaptı.