Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncusu Kerem Alışık’ın büyük özlemi!

Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncusu Kerem Alışık’ın büyük özlemi!

tarafından ker_def

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık, annesine Çolpan İlhan’ı anma töreninde konuştu. Oyuncu, annesine özlemini şu sözlerle dile getirdi: “Öyle öptü, öyle kokladı, öyle sevdi ki bizi, onun sevgisini görünce sevgimizden utandık…Çok özlüyoruz onu”…

25 Temmuz 2014 gecesi aramızdan ayrılan, zerafeti, güzelliği ve oyunculuğu ile toplumun hayranlığını kazanan Türk Sineması’nın “Kamelyalı Kadını” usta sanatçı ve modacı Çolpan İlhan, doğum gününde mezarı başında anıldı.

Bir Zamanlar Çukurova'nın başrol oyuncusu Kerem Alışık'ın büyük özlemi! 7

Kerem Alışık ve oğlu Sadri Alışık’ın yanı sıra yakın dostları ve sevenlerinin katılımıyla geçen anma da, duygusal anlar yaşandı.

Kerem Alışık, “ Çolpan İlhan sanki bir Attila İlhan şiirinden çıkmıştır. Al ışıklı, ak alınlı, pak yüzlü, bir örümcek ağı gibi ince ama asla kopmayan, tek başına ama bir yıldızlar grubu kadar kalabalık, öyle zarif öyle asil, ana bağrı kadar sıcak ve temizdir. O evimizin, barkımızın mukaddes yüzlü kahramanı, onu çok özledik. Bugün doğum gününde dualarla, şükranla, minnetle andık” diye duygularını dile getirdi.