Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yurt dışı etkisi Kerem Alışık’ı da kalbinden yakaladı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yurt dışı etkisi Kerem Alışık’ı da kalbinden yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Ali Rahmet Fekeli karakteri ile hayranlarını mest eden isimlerden birisi de Kerem Alışık oldu. Oyunculuk anlamında diziye çok şeyler katan Alışık, dünyanın farklı ülkelerinde hikayenin sevilmesinin karşılığını da alıyor.

İspanya’nın ardından Bir Zamanlar Çukurova dizisinin İtalya’da da önemli başarılar elde etmesi ile birlikte, proje ülkemizin yurt dışında son dönemde en popüler dizilerinden birisi haline geldi. Bir Zamanlar Çukurova tam 4 sezon süren bir yapımdı ve Kerem Alışık da bu projenin 4. sezonunun başlarında hikaye veda etti.

Fekeli karakteri o kadar çok sevildi ki, oyuncu da bunun yansımalarını yıllar içinde sosyal medyada yaşadı ve şimdilerde de yurt dışında Bir Zamanlar Çukurova’yı izleyen fanların güzel yorumlarını sosyal medyada görüyor.

Türk dizilerinin yurt dışı başarısının çok önemli olduğuna değinen Kerem Alışık, şunları anlattı:

“Bütün bu yaptığımız dizilerin yurt dışında talep görmesi, beğenilmesi, sevilmesi, yurt dışına yayılması, evrensel olması hepimizi çok mutlu ediyor. Sektör adına çok onur verici, çok mutlu edici. Biz de tabii ki bu ilgiden ve bu sevgiden payımızı alıyoruz. Çok önemli bir gurur.”

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yurt dışı etkisi Kerem Alışık'ı da kalbinden yakaladı! 7

Bir Zamanlar Çukurova dizisi için İtalya’nın Mediaset kanalı ile anlaşma sağlanmıştı. Dizi yurt dışında Bitter Lands ismiyle biliniyor. İspanya’dan sonra İtalya’da da gösterilecek olması dizinin önemini bir kat daha artırdı. İtalyan izleyiciler tarafından beğenilmesi beklenen dizinin farklı ülkelere satışı için de İnter Medya şirketi üzerinden çalışmalar yürütülüyor..

Küheylan isimli tiyatro oyunu ile yeniden sahnelere dönüş yapan Kerem Alışık, projeye devam edecekleri mesajını da verdi.

Usta oyuncu, televizyon ekranında en son bu sezonun başlarında yayınlanan ve sadece 8 bölüm süren Sipahi isimli projede yer almıştı. Yine dizi çalışmalarına devam edeceğini anlatan Kerem Alışık, hem tiyatro hem de diziler ile oyunculuk yolculuğuna devam edeceğini söyledi.

Amadeus ve Timsah Ateşi isimli tiyatro oyunlarında da yapımcılığı üstlenen Kerem Alışık, üretmeye ve çalışmaya devam ettiğinin mesajını verdi.

Gençlerden ödül almanın önemli bir gurur olduğunu da söyleyen Alışık, gençleri sektöre kazandırmak için bir çaba içinde. Yetenekli ve çaba sergileyen gençlerin mesleki anlamda önemli olduğunu ve kendisinin de onları sektöre kazandırmak için çabalarına devam edeceğini söyledi.

Bir misyon üstlendiğini ve bunu götürmeye kararlı olduğunu anlatan oyuncu, “Her zaman istikrarın başarı olduğuna inanan birisiyim. O yüzden istikrar her zaman devamlılık için önemlidir” dedi.