Ana sayfa Sosyal Medya Sipahi dizisinin başrol oyuncusu Kerem Alışık bir kez daha insan sevgisini ortaya döktü!

Sipahi dizisinin başrol oyuncusu Kerem Alışık bir kez daha insan sevgisini ortaya döktü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’nin en önemli sanatçıları arasında gösterilen Sadri Alışık ile Çolpan İlhan’ın oğlu olan Kerem Alışık, oyuncu olarak hem tiyatro hem sinema hem de dizilerde rol alıyor. Başarılı performansları ile aklılarda birbirinden çok farklı karakterler ile yer alan Kerem Alışık, şiire olan tutkusu ve insan sevgisini her fırsatta öne çıkartmasıyla da bilinen bir ünlü isim.

Kerem Alışık, 6 Şubat Pazartesi günü Türkiye’yi sarsan ve birbiri ardına gerçekleşen iki büyük deprem felaketinin ardından Kahramanmaraş ile birlikte depremden etkilenen 10 ildeki vatandaşlarımız için yardım faaliyetleri organize ediyor.

Kerem Alışık, 500 bin TL’lik maddi destek sunmak ile kalmadı. Ünlü oyuncu, ayrıca tiyatro faaliyetlerini yürüttüğü Sadri Alışık Kültür Merkezi’ni de yardım toplama ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırma adına bir merkez olarak kullanıyor.

Sipahi dizisinin başrol oyuncusu Kerem Alışık bir kez daha insan sevgisini ortaya döktü! 7

Depremden zarar gören vatandaşların yaralarının sarılması, ihtiyaçlarının giderilmesi adına çaba sergileyen Kerem Alışık, daha önce de birçok olayda olduğu gibi yine insana olan sevgisini ortaya koyan bir tavır sergiliyor.

Depremin hemen ardından Sadri Alışık Kültür Merkezi’nde toplanmaya başlanan yardımlar bölgeye tırlar aracılığı ile gönderiliyor.

Kerem Alışık, “Milletçe aynı ruhu, aynı yüreği paylaştığımız bu zor günlerde bizimle dayanışma içinde olan herkese, eğitmenlerimize, öğrencilerimize ve geniş SAKM ailesine teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Show TV ekranında geçtiğimiz ay final yapan Sipahi isimli dizide Kaan Yıldırım ve Özge Gürel ile birlikte başrolde yer alan Kerem Alışık, daha önce de Bir Zamanlar Çukurova isimli dizideki Ali Rahmet Fekeli karakteri ile milyonlarca izleyicinin gönlünü kazanmıştı.

Ünlü oyuncu, deprem felaketi sonrasında yaraların sarılması adına bir kez daha öne çıkarak, insana olan sevgisini ve toplumsal birlikteliğe katkısıyla alkış alan isimlerden birisi oldu.