Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’nın dayak manyağı olan Gaffur’u Bülent Polat, o sahneleri hiç unutamıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’nın dayak manyağı olan Gaffur’u Bülent Polat, o sahneleri hiç unutamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan ve 3. sezonu 2 bölüm sonra tamamlanacak olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde çekimler bitti. Ekip Adana’dan ayrıldı ve tatil de başladı. Ancak dizinin stok olarak hazırda bulunan 3. sezondaki son 2 bölümü henüz yayınlanmadı.

Geçtiğimiz gün 100. bölümü yayınlanan ve dalya sevinci yaşayan dizinin ekibi de bu büyük başarıdan çok gurur duydu. Dizide Gaffur olarak izlediğimiz Bülent Polat da 3 sezondur çok başarılı performanslar sergileyen isimlerin başında geliyor.

Başrollerden rol çalan isim olarak öne çıkan Bülent Polat, dizide birçok kez dayak yiyen karakteri nedeniyle zorlu sahnelerde yer almak durumunda kaldı. Bu dayak sahnelerini unutmadığını ifade eden oyuncu, her bir sahneye ciddiyetle hazırlandıklarının da altını çizdi.

Dizi TV programına konuşan Bülent Polat, “Biz bu dayak sahnelerine büyük bir ciddiyetle hazırlanıyoruz. Keyifli bir hale getirmeye çalışıyoruz. Bize de senaryo geldiğinde hemen beyin fırtınası yapıyoruz. Yönetmeniz Murat Saraçoğlu, ben oturup ne yapılabilir burada diye kafa yoruyoruz. Hepsi benim için çok güzel deneyimler oldu” ifadelerini kullandı.

“Hepsi bebeklerim hakikaten” diyerek bu dayak sahnelerinin kendisinde özel yerleri bulunduğunu anlatan Bülent Polat, dizideki performansıyla da hayranlarından çok olumlu yorumlar alıyor.

Diziden ayrılan Melike İpek Yalova ile çok eğlenceli sahnelerinin bulunduğunu da anlatan Bülent Polat, özellikle peştemal ile yakalandığı sahneyi örnek verdi. Bu sahnede çok eğlendiklerini anlatan oyuncu, Yalova ile birlikte çok güldüklerini de ifade etti.