Ana sayfa Dizi Haberleri Düşmeyelim de taşa mı dönelim! Kardeşlerim’de kimse beklemiyordu, izleyici hemen yakaladı!

Düşmeyelim de taşa mı dönelim! Kardeşlerim’de kimse beklemiyordu, izleyici hemen yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinin çekimlerinin en başında Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun’un canlandırdıkları Doruk ile Asiye’nin bu kadar çok sevileceğini belki de kimse tahmin etmiyordu. Onur Seyit Yaran, enerjilerinin çok iyi olacağını ve yedinci sekizinci bölümde izleyicilerin bu çifti fark edeceklerini tahmin etmişti. Ancak o bile çok yanıldı…

Kardeşlerim dizi hayranları daha ikinci, üçüncü bölümden itibaren Asiye ile Doruk’u birbirlerine çok yakıştırdı. Hemen sosyal medyada taglar açıldı, bu çifte yönelik binlerce güzel mesaj paylaşıldı. Bu durum dizinin ekibini de şaşırttı. Onur Seyit Yaran sonraki bölümlerde beklediği ilgiyi daha üçüncü bölümde görünce şaşırdıklarını söyledi.

Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit Yaran ikilisi Dizi TV programına konuştu. Yazgı Coşkun, “Ben tabii ki seviliriz diye düşünüyordum. Ama bu kadar destekçimizin olacağını tahmin etmiyordum. Onur hep söylüyordu. Sevecekler falan diye ve gerçekten dediği çıktı” şeklinde konuştu.

Onur Seyit Yaran’ın iyi bir çift olduklarını belirtmesi ve enerjilerini izleyicilerin de hemen fark etmesinden çok mutlu olması dikkat çekiciydi. Yaran, yaptığı açıklamada çiftin beğenileceğini düşündüğünü de söyledi ve şu sözleri ile dikkat çekti:

“Ben iyi olduğumuzu düşünüyorum. Resim itibariyle yan yana farklı bir enerji verdiğimizi düşünüyorum. Tabii ki böyle ikinci, üçüncü bölümde yakıştıracaklarını düşünmüyordum. Çünkü ikinci, üçüncü bölümde çok fazla hikayemiz yoktu. Oradaki bakışmalar, yan yana gelişler bile yetti. Ben bu enerjinin bu kadar sağlam olacağını biliyordum. Sadece bu kadar erken olacağını tahmin etmiyordum. Erkenden de kastım şu, üçüncü bölüm olmaz da yedinci bölüm, sekizinci bölüm olur diyordum. Çok daha erken oldu, bu bizi çok daha mutlu etti. ”

Birçok dizi hayranı ise sosyal medya paylaşımlarında çifti ne kadar çok sevdiklerini belirten çok sayıda yorum bırakıyor. Bir dizi hayranının şu sözü de birçok kişinin ortak görüşü oldu:

“Düşmeyelim de taşa mı dönelim. AşkMasalı AsDor.”

Düşmeyelim de taşa mı dönelim! Kardeşlerim'de kimse beklemiyordu, izleyici hemen yakaladı! 7