Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si sen ne yaptın? Selin Yenince o sahneyi hiç unutamıyor!

Bir Zamanlar Çukurova’nın Saniye’si sen ne yaptın? Selin Yenince o sahneyi hiç unutamıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarının sevilen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova 100.bölümü tamamladı. Son iki bölümü ile 3. sezona veda edecek olan dizinin setine giden Dizi TV, oyuncularla yaptığı röportajlar yaptı. Dizide Saniye karakterine hayat veren Selin Yenince, başarılı performansı ile çok dikkat çeken bir isim.

Yenince’nin ortaya koyduğu yüksek performans hayranlarını da artırdı ve dizi sayesinde daha geniş kitlelere ulaşmayı başardı. Yenince’nin dizide unutamadığı bir sahne de var.

1964 model bir pick-up ile konağın serasına dalan Selin Yenince, bu sahneyi her oyuncunun çekmesini istediğini ifade etti. Sahne sırasında insanın kendisini çok güçlü hissettiğine vurgu yapan oyuncu, üzerindeki sorumluluğun da büyük olduğuna değindi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si sen ne yaptın? Selin Yenince o sahneyi hiç unutamıyor! 7

Sevda karakterine sinirlenen Saniye’nin seraya daldığı o anları anlatan Yenince, unutulmazlar arasında yer alan bu sahne için şöyle konuştu: “Sera sahnesine bayıldım, çok güzeldi. Keşke hepiniz sera sahnesini oynayabilseniz. O seraya 64 model Amerikan pick-up ile girmek müthişti. Bir kere çok büyük bir güç hissediyorsun. İkincisi çok eğlenceli. Üçüncüsü çok büyük sorumluluğun var. Acayip bir adrenalindi.”

Vahide Perçin’in canlandırdığı Hünkar karakteri diziye 3. sezonun ortalarında veda etti. Hünkar’ın ölümü ve cenaze sahnesi çok konuşuldu. Yenince de bu sahneden çok etkilendiğini anlattı. Oyuncu, “Hünkar’ın gidişinden sonraki onu yolcu ettiğim cami cenaze sahnesi, gasilhane sahnesi, Hünkar’ın ölümünden sonra onun başındaki an” diye konuştu.