Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Kıbrıs devam edecek ama oyuncuları tedirgin eden bir konu var!

Bir Zamanlar Kıbrıs devam edecek ama oyuncuları tedirgin eden bir konu var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bodrum’da evi bulunan ünlü oyuncu Pelin Karahan her yaz olduğu gibi bu yaz aylarını da ailesi ile birlikte burada geçiriyor. Eşi Bedri Güntay’a çocuklarını emanet edip Kenan Doğulu’nun antik tiyatrodaki konserine giden Pelin Karahan, tatilinin güzel ve keyifli geçtiğini söyledi. Oyuncu, “Bizimkisi artık yazlık hayatı zaten, çocuklarlayız bütün gün, arkadaşlarımızlayız” diye konuştu.

Bodrum çok kalabalık olduğunu için birkaç gündür dışarı çıkmadıklarını anlatan oyuncu, trafik yoğunluğundan da şikayet etti. Kalabalığa girmenin doğru olmadığını ifade eden oyuncu, konser için çıktığını anlattı. Bir Zamanlar Kıbrıs dizisinde İnci karakterini canlandıran oyuncu, yeni sezon için de sabırsızlıkla bekliyor…

Bir Zamanlar Kıbrıs devam edecek ama oyuncuları tedirgin eden bir konu var! 1

İlk sezonu toplam 9 bölüm süren dizi, Kıbrıs Türk halkının yaşadığı büyük zulmü ekrana getiren bir dönem dizisi. 1963 yılında Kanlı Noeli olarak bilinen olaylar ile başlayan hikaye, büyük ilgi çekti. Türk halkının yaşadığı zulüm mecburen sansürleyerek gösterilse de anlatılanlar bile izleyenleri kanını bir kez daha dondurdu.

Pelin Karahan, yaz sıcakları tam da başlamadan Kıbrıs’taki çekimlerin bitmesinden memnun olduğunu daha önce söylemişti. Ekip, yaz sonuna doğru yeniden bir araya gelerek ikinci sezon çekimlerine başlayacak. İlk sezonun bitmesinin adından imajını da yenileyen oyuncu, yaz güzelliği ile de dikkatleri çekti.

Bir Zamanlar Kıbrıs devam edecek ama oyuncuları tedirgin eden bir konu var! 2

Pelin Karahan, “Bir Zamanlar Kıbrıs devam edecek yeni sezonda. Çok farklı bir senaryo, çok acıklı bir iş, çok önemli. Kolay bir iş değil ama çalışmak çok keyifli” açıklamasında bulundu.

Kıbrıs’ta çekim yapmanın sıcaklar nedeniyle zorladığını vurgulayan oyuncu, “Şu an buranın neredeyse iki katı sıcaklık, yaz sonunda başlayacağız çekimlere. O anlamda zor. Bir de ben gidip gelmek zorunda kalıyorum, çocuklardan dolayı. Biraz o tempo yorucu ama seviyorum o tempoyu” açıklamasında kaldı.

Bir Zamanlar Çukurova ekibi en çok da sıcaklardan şikayet ediyor ve Ağustos sonunda da çekimler başlayacak olsa bir hayli sıcak bir ortamda çalışmak durumunda kalacaklar. Bu konu ekibi en çok zorlayan konu olarak öne çıkıyor.

Pelin Karahan, eşinin anlayışlı olmasına da vurgu yaparak, çocuklar için elinden geleni yaptığını da söyledi.