Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisinde kritik sınav öncesi kritik bir karar alındı!

Ada Masalı dizisinde kritik sınav öncesi kritik bir karar alındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz sıcakları ve tatil dönemi ile birlikte televizyon izlenme oranlarının düşmesi, yaz dizilerini de çok zorlamaya başladı. Bu noktada Ada Masalı için de son haftalarda düşen reytingler nedeniyle bir sıkıntı gözleniyor.

Şimdiye kadar 5 bölümü yayınlanan dizinin, geçtiğimiz çarşamba günü bayram nedeniyle yeni bölümü yayınlanmamıştı. İzleyiciler sabırsızlıkla 27 Temmuz Salı akşamını bekliyor. Ada ve Poyraz karakterleri arasında neler olacağı merakla beklenirken, yeni fragman da yayınlandı.

Dizinin 6.bölümünde yine bir reyting sınavı bekliyor olacak. Ada Masalı, yaz enerjisini en güzel yansıtan dizilerin başında geliyor. Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan ikilisi ise çok iyi uyum sağladı. Birçok dizi hayranına göre hikaye de gayet başarılı gidiyor. Ancak bunlar reytinglerin düşmesine engel olamadı.

Ada Masalı hayranları izleyicilerin ekran başına geçerek diziyi takip etmelerini ve reytinglerin yeniden yükselmesi için sosyal medyadan çeşitli paylaşımlar yapıyor.

“Bu geceden sonra sonsuza kadar adada kalmaya karar verebilir!” İşte bu sözün öne çıktığı fragmanda Poyraz ile Haziran’ın öpüşmesi de hikayede önemli gelişmelerin yaşanacağını gösteriyor. Anlaşılan senaristler dizinin reytinglerini artırmak için Poyraz ile Haziran karakterlerinin yakınlaşmasını erkene aldı… Senaristlerin bu kararı diziyi kurtarmak ve izleyici ilgisini artırmak için önemli bir adım olarak görülebilir.

Ada Masalı 6. bölüm 2. fragmanı hikayede de güzel sahnelerin olduğunu anlatıyor.