Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız aynı gün ekranda, rekabet çok sert

Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız aynı gün ekranda, rekabet çok sert

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Kıbrıs dizisi yürek yaktı. Prodüksiyon ekibinin dikkatli ve abartıdan uzak tavrı ile, gerçek hayatta yaşananlar  çok daha hafif bir şekilde ekrana yansıtıldı. Zaten gerçekte yaşananlar verilse, ekran başındaki izleyicilerin bunu kaldırması bile pek mümkün olmayabilirdi.

Kıbrıs Türk halkının yaşadığı büyük zulüm, 1963 yılının 21 Aralık günü Kanlı Noel ile başladı… Ada’da yaşanan olaylara ışık tutan dizi de TRT1 ekranında çok iyi bir başlangıç yaptı. Bu hafta da Cmadaki Kız isimli Kanal D dizisi hayranlarla buluşacak. Burcu Biricik ile Feyyaz Şerifoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Camdaki Kız dizisinin de gelişi ile birlikte dizi rekabeti iyice sertleşecek.

Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız aynı gün ekranda, rekabet çok sert 8

Perşembe akşamlarının sürükleyici yapımı olan Bir Zamanlar Çukurova yerinde sapasağlam duruyor. Mucize Doktor da kendi izleyici kitlesini kaptırmayacaktır. Alev Alev ve Akrep dizileri için ise zorlu bir dönem başlıyor. Bir Zamanlar Kıbrıs ikinci bölümü ile daha da yükseliş yaşarsa şaşırmamak lazım. Camdaki Kız dizisinin nasıl başlayacağı da merakla bekleniyor.

Bir Zamanlar Kıbrıs ve Camdaki Kız aynı gün ekranda, rekabet çok sert 9

Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Bir Zamanlar Kıbrıs’ın ikinci bölümünde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Köylerinden kasabalarından edilmiş 20 bin Kıbrıs Türkü gibi Kemal ve ailesi de göç yolunda zulüm altında eksilerek yoluna devam etmektedir. Kemal bir yandan kafileye sahip çıkmalı diğer yandan kaçırılan karısı ve kızına bir an önce ulaşmalıdır.

Sampson’un özellikle İnci’yi neden kaçırdığı ortaya çıkarken Makaryos son yumruğu vurma peşindedir. Lefkoşa düşürülecek, Türk liderler ele geçirilecektir.

Ankaralı adaya ayak basar basmaz hem Lefkoşa’yı hem de göçenleri rahatlatmak için hamlelerine başlar. Bereli kahraman Kıbrıslı Mücahitle kol kola girdiğinde Türkler ilk şoku atlatıp destansı vatan savunmalarını başlatır.