Ana sayfa Dizi Haberleri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingde yine Masumlar Apartmanı’na çelme taktı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingde yine Masumlar Apartmanı’na çelme taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Salı akşamları diziler arasındaki rekabet çok yoğun… Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezonunda ve istikrarlı bir şekilde güçlü hikayesi, başarılı oyuncu kadrosu ile yoluna devam ediyor. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba’nın başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri de çok iyi geliyor.

EDHO hayranları tüm kişiler kategorisinde yine iki haneli oranlarla TRT1’n muhteşem dizisi Masumlar Apartmanı’ndan birinciliği almayı başardı. Bir süredir devam eden bu durumun nedeni ise TRT1 dizisinin tüm kişiler kategorisinde iki haneli oranlardan geriye düşmesi oldu…

AB ve ABC1 kategorisinde ise Masumlar Apartmanı erişilmez bir noktada ve çok iyi reytingler almaya devam ediyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi de artık eskiye geri dönüş yaptı. Gülben karakterinin değişimi de herkesi şaşkınlığa uğrattı.

Salı reytinglerinde Fox TV’nin Baraj dizisinde orta sıralarda yer almaya devam ediyor. 34.bölümü yayınlanan Baraj dizisinin final kararı da verildi. Hikayesi zorlanan dizi reytinglerde iyi sonuçlar alsa da Fox TV için yeni bir sezon ihtimali zaten yoktu… Zira dizi kendi kendisini tüketti. Totalde günü 5. sırada bitiren Baraj dizisi, AB ve ABC1 gruplarında ise 9. olabildi. Baraj dizisinin finaline tam 5 bölüm kaldı…

Hekimoğlu dizisi de Kanal D ekranında düşük reytinglerle yoluna devam ediyor. Zaten final kararı alınan dizinin dijital platformda devam etme ihtimali de var, ancak net bir durum yok.

Hekimoğlu’nun bu hafta reytingleri bir hayli düştü. Totalde günü 17. sırada bitiren dizi AB’de 10. olurken, ABC1’de ise 13.’lük elde etti.

İşte 6 Nisan Salı gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz reytingde yine Masumlar Apartmanı'na çelme taktı! 1