Ana sayfa Dizi Haberleri Biran Damla Yılmaz ile Murat Aygen’in Yasak Elma’daki karakterleri ortaya çıktı!

Biran Damla Yılmaz ile Murat Aygen’in Yasak Elma’daki karakterleri ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde canlandırdığı Nehir karakteri ile büyük ilgi gören Biran Damla Yılmaz, güçlü bir çıkış yaptıktan sonra Yasak Elma ile anlaştı. Yeni sezonda yine Fox TV ekranında hayranları ile buluşacak olan genç oyuncunun rolünün detayları merak ediliyordu.

Aynı şekilde Mucize Doktor dizisinde Tanju karakterini canlandıran Murat Aygen de diziye transfer olan bir diğer ünlü isim oldu. Yasak Elma’nın ilk 4 sezonu başarılarla dolu geçti. Dizinin 5. sezonu için de yeni bir hikaye kurgusu ortaya çıktı. Bu yeni hikaye kurgusunda yer alacak oyuncular da bir bir ortaya çıkıyor.

Murat Aygen ile Biran Damla Yılmaz yeni sezonda baba- kız olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Diziye katılacak yeni ailenin babası Doğan, kızı ise Kumru olarak ekranda yerini alacak.

Doğan, şirketin başına geçecek olan güçlü bir kişilik olarak ortaya çıkacak. Kumru ise Doğan’ın dengeleri değiştirmesine büyük katkı yapacak. Bu iki karakter Yasak Elma dizisinin yeni döneminde çok konuşulacak.

Ayrıca Kumru’nun arkadaşı olarak da Canan karakterini ekranda izleyeceksiniz. Bu karaktere ise Yasmin Erbil hayat verecek. Diziye katılacak yeni aile bir hayli görkemli bir yalı da oturacak. Çekimlerde bu yalının detayları da büyük ilgi çekecektir.