Ana sayfa Sosyal Medya Kahraman Babam’da babalık tecrübesi yaşayan Görkem Sevindik şimdi gerçeğini yaşayacak!

Kahraman Babam’da babalık tecrübesi yaşayan Görkem Sevindik şimdi gerçeğini yaşayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – İtfaiyecilerin hikayesinin anlatıldığı Kahraman Babam isimli dizide Uğur karakterine hayat veren ünlü oyuncu Görkem Sevindik, iyi bir performans ortaya koydu. Güçlü bir hikaye ve iyi bir çekim kalitesi olmasına rağmen Kahraman Babam dizisi izleyiciler tarafından yeterince ilgi görmemesiyle dikkat çekti.

Show TV ekranlarında mart ayında ilk bölümü yayınlanan dizi kötü reytingler alınca, Haziran ayına ertelendi. Yaz ekranında da reytingleri düşük gelen Kahraman Babam 8. bölümü ile birlikte ekrana veda etmek zorunda kaldı.

Kahraman Babam dizisinin başrolünde yer alan Görkem Sevindik, eşini bir yangında kaybeden ve kızı ile yaşamına devam etmek zorunda kalan bir baba karakterine hayat verdi. Babalık tecrübesini dizide tadan ünlü oyuncunun gerçek hayatta da baba olmak için gün saydığı ortaya çıktı.

Görkem Sevindik hakkında geçen yıl sevgilisi Kübra Siyahdemir ile geçen yıl gizlice evlendiği iddiası ortaya atıldı… Ünlü oyuncunun kimseye haber vermeden sevgilisi ile nikah kıydığı ve Kübra hanımın da şu anda hamile olduğuna yönelik iddiayı gazeteci Birsen Altuntaş ortaya attı.

Kahraman Babam dizisinde baba – kız rolü ile ilk kez babalık tecrübesini sette yaşayan Görkem Sevindik, yakında gerçeğini de kendi hayatında görecek. Çift heyecanla bebeklerinin dünyaya gelmesini bekliyor.