Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde üçüncü büyük transfer bombası da patladı!

Yasak Elma dizisinde üçüncü büyük transfer bombası da patladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle beşinci sezonda da buluşacak olan Yasak Elma dizisi için hazırlıklar son aşamaya geldi. 1 Eylül’de ekibin bir araya gelerek çekimlere başlaması bekleniyor.

Dizide yönetmen olarak Murat Öztürk yerini Baraj dizisini de yöneten Ece Erdek Koçoğlu’na bıraktı. Bu yeniliğin yanı sıra oyuncu transferleri de devam ediyor. Nesrin Cavadzade, Erdal Özyağcılar, Gülenay Kalkan, Barış Kılıç ve Şafak Pekdemir”in kadrodan ayrılmasından sonra, yeni isimler bir bir hikayeye dahil ediliyor.

Yasak Elma dizisinin beşinci sezonu da çok iddialı bir şekilde ekrana dönüş yapacak. Hikayeye yeni bir aile katılacak. Bu ailenin kızı olarak Biran Damla Yılmaz’ı izleyeceksiniz. Yılmaz, geçen sezon da Baraj dizisiyle yine Fox TV ekranında yer almıştı.

Ayrıca şirketi yönetecek yeni bir isim geliyor ve bu kişiyi de Murat Aygen canlandıracak. Mucize Doktor’dan sonra Aygen yine Fox TV ekranında kaldı. Şimdi ise üçüncü bir transfer gelişmesi ortaya çıktı.

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil’in Yasak Elma dizisinin kadrosuna katıldığını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Yasak Elma dizisinde üçüncü büyük transfer bombası da patladı! 1

Medyapım tarafından titizlikle hazırlanan yeni sezon için yeni karakterler de yakın da ortaya çıkacak. Başka isimlerin de diziye transfer olması beklentisi yüksek.

Biran Damla Yılmaz’ın Kumru karakterine hayat vereceği ortaya çıktı. Kumru’nun babası olarak Murat Aygen’i Doğan karakterinde izleyeceksiniz. Kumru’nun en yakın arkadaşı Canan ise Yasmin Erbil canlandıracak.