Ana sayfa Sosyal Medya Biran Damla Yılmaz’ın enerjisi iyi geldi, Yasak Elma seti eğlencenin merkezi oldu!

Biran Damla Yılmaz’ın enerjisi iyi geldi, Yasak Elma seti eğlencenin merkezi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisine beşinci sezonun başında katılan Biran Damla Yılmaz, başrol sorumluluğunu taşıyan isimler arasına katıldı. Kumru karakterini canlandıran oyuncu, hikayenin yeni entrikacı karakteri oldu.

Kumru karakterinde başarılı performansı ile dikkat çeken oyuncu, Yasak Elma’nın setinde yoğunluk hissetmediğini söyledi. Eğlenceli bir çalışma ortamı bulunduğunu belirten oyuncu, Şevval Sam ve Eda Ece dahil ekip arkadaşları ile yüksek bir enerji yakaladıklarını anlattı.

Biran Damla Yılmaz, “Hepimizin enerjisi çok yüksek. Enerjimiz çok uydu. Güzel anlaşıyoruz, sürekli de öyle olunca içimizden gelerek paylaşıyoruz” diye konuştu.

Sosyal medyada paylaştıkları eğlenceli set hallerinden bahseden genç oyuncu, çekimlerde daha rahat ilerlemek için bu tür eğlencelere de ihtiyaç olduğunu anlattı.

“Zaten çok iyi anlaşıyoruz” diyerek sette güzel bir uyum yakalandığının altını çizen Biran Damla Yılmaz, beşinci sezonda hala çok güçlü reytingler elde eden dizinin başarısının nedenlerinden birisini de ifade etmiş oldu.

Çok güzel bir iş yaptıklarını anlatan oyuncu Kumru karakterine gelen tepkiler konusunda da bilgiler verdi. Oyuncu, şöyle konuştu:

“Yaptıklarından dolayı karakter onaylanmadı. Hala da onaylanmıyor ama arada ‘sen yap, biz yapamıyoruz, seni izleyelim’ diyorlar. Kumru’nun düz ve net tavrını çok beğendiler. Ben de Kumru ile çok eğleniyorum. Bu zamana kadar oynadığım karakterlerin arasında en keyif aldığım karakterlerinden birisi.”